Javascript nu este activat! Va rugam sa activati Javascript pentru a putea naviga pe acest site.

Ce este Happy Attack

Happy Attack este ce ti se intampla daca ai fost cuminte... sau nu. Happy Attack nu are nici o logica si nici un sens (sau are si nu vrem noi sa stiti). Mai clar, Happy Attack este asta:

O data pe luna, alegem la intamplare 2 (sau 3 - sau numai unul) dintre utilizatorii MakeMeHappy si ii atacam. Nu ii atacam cu obiecte contondente, nici cu flori ci cu un cadou. Un cadou pe care stim sigur ca il doresc, pentru ca aflam din listele lor de cadouri de la MakeMeHappy.

Cum iti dai seama ca ai fost atacat

Primesti din senin un email (si iti scriem pe wall daca ne esti prieten pe Facebook) in care te anuntam ca tocmai ai devenit victima unui atac de fericire.

Ce sa faci daca ai fost atacat

Daca te-am atacat, nu-ti ramane de facut decat sa ne raspunzi la email. Spune-ne unde te gasim ca sa-ti trimitem cadoul cu care te atacam.

Ce obligatii ai ca victima

Nici una. Spre deosebire de atacurile clasice, Happy Attack nu atrage dupa sine consecinte neplacute. Daca nu vrei sa primesti cadoul pe care ti-l trimitem il poti refuza.

Nu esti obligat (a) sa faci ceva anume, nu trebuie sa te inscrii intr-un program, nu trebuie sa platesti nimic, nu trebuie decat sa te bucuri de cadou. Si nici macar asta nu e obligatoriu.

Singurul lucru pe care va trebui sa-l faci ca sa poti intra in posesia cadoului este sa semnezi de primire curierului ca sa stim ca a ajuns intr-adevar la tine (sau sa vii chiar tu sa-l ridici de la noi de la sediu daca esti din Bucuresti) .

Cum poti sa devii o victima

Poti deveni o victima daca ai un cont la makemehappy.ro si cadouri in liste.

Mai sunt cateva criterii secrete dupa care ne luam: ne uitam lin ghiocul de pe semineu, la stelele mentionate in horoscopul zilei, impartim cifrele pe care le visam la numarul total de abonati din cartea de telefon care locuiesc pe o strada orientata de la est la sud-vest (dar numai in anii bisecti) si obtinem o fractie pe care o ..... adevarul este ca n-avem nici un criteriu.

I se poate intampla oricui are un cont si cadouri in liste la MakeMeHappy. Singurii care nu sunt in pericol de a fi atacati sunt angajatii si toti cei care lucreaza de zor la noi la MMH.

Victimele de azi

27 septembrie

Alina

atacata cu:

Georgiana

atacata cu:

Raluca

atacata cu:

De ce te atacam. Noua ce ne iese?

Pe langa placerea de-a face un cadou neasteptat cuiva, ne gandim ca o sa ne lauzi la altii si ca o sa devenim populari. Daca ai prieteni - lauda-ne! Daca nu ne lauzi tu, ne laudam noi. Asta e motivul nostru.

Victime recente

Ana

Ela

Dan