Javascript nu este activat! Va rugam sa activati Javascript pentru a putea naviga pe acest site.

Termeni si Conditii de Utilizare

Definitii

Compania - inseamna societatea Studio 12 SRL care detine Make Me Happy (MMH);
Make Me Happy (sau MMH) - inseamna portalul web gazduit la adresele www.makemehappy.ro, www.mmh.ro, www.makemyday.ro;
Utilizator - inseamna toate persoanele care acceseaza MMH, indiferent de motiv;
Termeni de utilizare - inseamna prezentii termeni si conditii de utilizare a MMH.

Acceptarea termenilor si a conditiilor de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare ale website-ului MMH, denumiti in continuare "Termeni de utilizare", se aplica tuturor Utilizatorilor acestui website, inclusiv Utilizatorilor care beneficiaza de seviciile oferite de acesta, prin publicarea de anunturi, informatii, materiale, etc.

Serviciile de care pot beneficia Utilizatorii MMH sunt oferite catre acestia numai in situatia acceptarii neconditionate de catre Utilizatori a Termenilor de utilizare. Acesti termeni pot fi revizuiti si/sau modificati periodic, caz in care aceste amendamente si/sau actualizari vor fi publicate pe aceasta pagina de web.

Continuarea utilizarii serviciilor oferite de MMH dupa amendarea Termenilor de utilizare reprezinta acceptarea implicita a continutului acestora, astfel modificat. Din acest motiv, va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina web, pentru a lua la cunostinta cea mai recenta versiune a Termenilor de utilizare.

MMH poate contine linkuri spre alte website-uri, care nu sunt detinute, controlate, dezvolate sau supravegheate in niciun fel de catre MMH. MMH si Compania nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile unor astfel de website-uri sau a oricaror alte website-uri.

Descrierea serviciilor MMH

MMH reprezinta o platforma electronica prin intermediul careia orice Utilizator poate publica si distribui informatii despre produse si servicii sub forma unor liste de cadouri. Listele de cadouri create de catre Utilizatori pot contine informatii si referinte publicate pe alte web-site-uri pentru care Compania nu-si asuma responsabilitatea.

MMH ofera Utilizatorilor acces la o serie de servicii si informatii care includ, dar nu se limiteaza la: publicarea si promovarea de produse si servicii din domenii diverse de activitate, distribuirea acestor informatii catre alti Utilizatori, evaluari si rating-uri produselor si serviciilor publicate, forumuri, servicii de mica publicitate, servicii de promovare si comert electronic, continut editorial original sau preluat. Aceste servicii pot include si publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea portalului MMH de catre dumneavoastra consitutie acceptarea acestui mod de prezentare.

Pentru a2 utiliza serviciile noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, conexiune la Internet, etc.). Compania nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, Compania nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe MMH.

Informatiile furnizate prin intermediul portalului MMH sunt folosite pe propria raspundere de catre Utilizatori iar, in cazul aparitiei oricarui fel de dauna rezultata ca urmare a utilizarii serviciilor sau informatiilor publicate pe MMH, sunteti de acord ca nu va veti indrepta in niciun fel impotriva Companiei sau a reprezentantilor acesteia pentru acoperirea totala sau partiala a prejudiciului astfel suferit.

Conditii de inregistrare

Serviciile oferite de MMH pot fi folosite gratuit de catre orice Utilizator care s-a inregistrat in prealabil in baza de date a portalului.

Accesul Utilizatorilor la anumite servicii si informatii din cadrul MMH este protejat de o parola. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola.

Compania nu va va cere niciodata parola conturilor Utilizatorilor in mesaje sau telefoane nesolicitate de dumneavoastra. Va sfatuim sa apasati butonul "Logout" din contul dvs. in MMH la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestuia si sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii in MMH.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile personale ale Utilizatorilor sau la corespondenta acestora (in special atunci cand se lucreaza intr-o retea de computere aflata intr-un loc accesibil mai multor persoane).

In momentul in care va inregistrati pe web site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa Termenii de utilizare care vor fi reglementati in politica web site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca reprezentantii Companiei pot divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

Compania nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Contul, parola si securitatea datelor

Fiecare Utilizator este raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei sale. Prin urmare, veti fi raspunzatori de utilizarea contului dumneavostra, indiferent daca utilizarea de catre o terta persoana se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Compania in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti deasemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dumneavoastra cand doriti sa parasiti web site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei obligatii.

Compania, in cazul in care considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Compania poate deasemenea, oricand doreste si pentru orice motiv, sa intrerupa furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului MMH, conform oricarei reguli din prezentii Termeni de utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si sunteti de acord ca reprezentantii Companiei pot dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul portalului MMH si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile sale. Compania nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului MMH.

Obligatiile Utilizatorilor

  1. furnizati informatii si date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare pentru utilizarea web site-ului;
  2. mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.


Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Compania are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului MMH.

Ca Utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, le faceti publice prin intermediul contului pus la dispozitie de Companie.

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

  1. sa publicati un material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv in acest mod;
  2. sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt Utilizator;
  3. sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
  4. sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
  5. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
  6. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
  7. avea adrese multiple in cadrul MMH care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
  8. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a unor activitati ilegale.


Compania poate inlatura, fara notificarea prealabila a autorului, acele anunturi sau informatii postate pe site care nu respecta prevederile legale in vigoare sau regulile comune de bun simt. De asemenea, Compania isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorilor care, prin informatiile publicate pe MMH afiseaza sau transmit orice mesaj defaimator sau care dezvaluie informatii private sau personale ale unui alt Utilizator MMH, precum si Utilizatorului care realizeaza comunicari calomnioase, amenintatoare, obscene, scandaloase, incitatoare, pornografice, profanatoare sau orice alt fel de materiale care pot fi catalogate ca ofensa adusa unor persoane fizice sau juridice.

Compania nu garanteaza identitatea Utilizatorilor, credibilitatea, acuratetea sau exectitatea informatiilor publicate de catre Utilizatori si nu garanteaza vreo opinie sau orice fel de afirmatie exprimata de catre Utilizatori.

Compania actioneaza ca un factor neutru in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre Utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre Utilizatori.

Daca i se solicita de catre un Utilizator sau din proprie initiativa, Compania are dreptul de a investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. Compania nu raspunde in fata Utilizatorilor web site-ului in cazul unor asemena situatii, indiferent de masurile pe care a hotarat sa le adopte. Compania isi rezerva dreptul de a interzice accesul pe MMH Utilizatorilor care au publicat astfel de informatii pe site, au incalcat Termenii de utilizare in orice alt mod si isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile false, imprecise, abuzive sau ilegale.

Compania poate adopta masuri impotriva Utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site ii garantati Companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Fara a aduce atingere celor mai sus mentionate, posesorul unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.