Javascript nu este activat! Va rugam sa activati Javascript pentru a putea naviga pe acest site.

Aplicatii & Plugin-uri - Facebook

  Facebook

Pentru a accesa aplicatia Facebook trebuie sa intri pe urmatorul link http://apps.facebook.com/makemehappy/

Prima oara cand accesezi aplicatia va trebui sa ne precizezi username-ul tau si parola de la contul tau MakeMeHappy. Avem nevoie de aceste date pentru a putea accesa listele tale din contul tau MakeMeHappy. Oricum, in cazul in care te-ai inregistrat la MakeMeHappy cu contul tau Facebook, folosind Facebook Connect, acest pas nu mai este necesar pentru stim deja contul tau Facebook.

Dupa ce ne-ai furnizat aceste date, noi iti afisam toate listele tale, iar tu ai posibilitatea sa optezi daca in profilul tau iti afisezi toate listele de cadouri sau doar cadourile dintr-o anumita lista. Daca vrei sa apara doar cadourile dintr-o lista, trebuie sa apesi pe butonul urmator din dreptul listei respective:


Foarte important este faptul ca lista nu apare by default in profilul tau ci trebuie sa apesi butonul urmator pentru a o adauga in profil:


Deoarece Facebook nu ne permite sa folosim o zona foarte mare in pagina profilului tau, in cazul in care ai mai multe liste sau mai multe cadouri de afisat, iti vor aparea doua butoane cu ajutorul carora vei putea naviga prin liste sau prin cadouri. In imaginea alaturata poti vedea modul cum iti vor fi afisate listele/cadouri in pagina de profil de pe Facebook.

 

Inapoi la pagina de aplicatii si plugin-uri