Cea mai buna mancare pentru caini o gasesti la Food4dogs

Imi plac cainii. Imi plac in mod firesc si mi se pare ciudat cand aud pe cineva ca nu-i plac cainii. Inca mai am tendinta sa cred ca e imposibil sa urasti cainii, cu toate ca am avut ocazia de-a lungul timpului sa vad oameni care manifesta acest sentiment neplacut.

N-am avut niciodata un catel al meu, doar al meu, dar am avut in gospodaria de la tara, de-a lungul timului, peste 10 caini. Unii au fost de rasa, dar cei mai multi dintre ei, maidanezi. Imi doresc in continuare un catel doar al meu, dar momentan locuiesc cu parintii si tatal meu nu este de acord cu cresterea unui caine in casa, la apartament. In momentul cand ma voi muta sau voi ramane singur, mutandu-se ei, ma voi gandi serios sa-mi iau un catel.

Desi am militat intotdeauna pentru a-i hrani cu mancare speciala pentru caini, trebuie sa recunosc ca nu s-a intamplat asa tot timpul. Ai mei mai hranesc cainii si cu mancare gatita din casa, dar nu sunt deloc de acord, si incerc sa-i schimb. Acum ca m-am angajat si am un salariu, mi-am luat angajamentul ca voi cumpara eu mancarea pentru caini, macar atata vreme cat voi avea posibilitate.

Se spune despre caine ca este cel mai bun prieten al omului. Sunt de acord, si asta imi aduce aminte de un frumos citat al lui Mark Twain. El spunea ca principala diferenta dintre un caine si un om este ca daca gasesti un caine lihnit si-l hranesti, el nu te va musca.
Pentru ca hrana este foarte importanta in sanatatea unui caine si pentru ca merita aceasta apreciere, toti stapanii de caine ar trebui sa-si hraneasca prietenii cu hrana specializata, care sa fie pe placul lor dar in acelasi timp sa le faca si bine.

Dupa parerea mea, cea mai buna hrana pentru caini o veti gasi la food4dogs.ro, magazin online ce comercializeaza hrana pentru toate rasele de caini, la un raport calitate-pret imbatabil si incontestabil.

Food4Dogs.ro colaboreaza cu CANUN, o firma foarte respectata in domeniul de hrana pentru animale, care ofera produse 100 % complete, pe gustul tuturor cainilor si foarte usor de asimiliat.

Produsele CANUN sunt realizate din ingrediente de calitate, concepute de experti veterinari specilizati in domeniul hranei pentru animale, lucru ce din punctul meu de vedere, ofera o mare garantie.

Eu am sa cumpar de la food4dogs.ro produsul Dog Menu 20 kg, pentru ca este exact ceea ce au nevoie cateii mei de la tara.

Dog Menu-500x500
Este o hrana completa, echilibrata si gustoasa, potrivita pentru intretinerea de zi cu zi a cainilor de orice dimensiune sau de rasa, pentru un ritm de activitate scuzut sau mediu.