Lucruri practice de catre trebuie sa va ingrijiti dupa moarte

Dupa ce v-ati decis asupra unei firme de servicii funerare, nu va mai ramane decat sa sunati si sa cereti ca o persoana sa vina la dumneavoastra. Poate fi vorba si despre un medic care poate constata decesul.

Veti fi uimit cat de repede se pot misca cei de la pompe funebre funerare-ieftine.ro, deoarece datorita experientei ei inteleg durerea, dar si lucrurile practice care trebuie efectuate intr-un timp scurt: constatarea decesului, pregatirea trupului (spalare, imbalsamare), comandarea sicriului in functie de dimensiunile persoanei decedate, organizarea ceremoniei de inmormantare, scoaterea certificatului de deces, daca este nevoie repatriere sau organizarea celor necesare pentru incinerare.

Cand va intalniti cu persoana responsabila din partea funerare-ieftine.ro asigurati-va ca ii comunicati tot ceea ce va intereseaza. Oricum, firma va sti ce sa va intrece si va solicita de la dumneavoastra toate informatiile necesare pentru intocmirea actelor sau pentru a organiza evenimentul asa cum va doriti sau asa cum a lasat prin testament persoana care a decedat.

Servicii funerare – optiuni

Puteti opta pentru o inmormantare clasica sau pentru o incinerare. Inmormantarea poate fi la un cimitir separat de locul unde va fi depus trupul la o capela si unde i se vor citi rugaciunile de ingropare. Daca vorbim despre o inmormantare, va trebui sa alegeti sicriul. Exista foarte multe variante, dar avantajul este ca puteti opta pentru cel care se incadreaza cel mai bine in bugetul pe care il aveti la dispozitie. Preturile variaza enorm. Daca aveti nevoie de un sicriu la pret extrem de avantajos nu ezitati sa contactati firma de la funerare-rainbow-dorobantu.ro. Mai departe va trebuie si un loc de veci. Va fi nevoie sa va informati cum puteti obtine unul, cu exceptia cazului in care in familia dumneavoastra exista deja un loc rezervat.

De asemenea va trebui sa comandati o cruce sau o piatra funerara care va sta pe mormant.

In cazul incinerarii puteti alege ce vreti sa faceti cu cenusa. Aceasta poate fi ingropata, se poate imprastia intr-un cimitir sau pe o apa sau in alt loc special. Important este sa tineti cont de parerea persoanei decedata, exprimata in timpul vietii. Exista persoane care aleg sa pastreze cenusa acasa, intr-o urna speciala pe care o primiti de la crematoriu.

Costurile de inmormantare

Difera foarte mult in functie de optiuni. Dar daca sunteti in cautarea unor variante de preturi foarte avantajoase nu ezitati sa cereti o oferta personalizata din partea www.funerare-ieftine.ro. Punem la dispozitia dumneavoastra toata experienta si relatiile pe care le avem astfel incat ritualul de inmormantare si parastat sa se desfasoare cat mai decent si linistit.