Vrei sa-ti iei o garsoniera in Brasov? Cum o gasesti pe cea perfecta?

Stiai ca Romania este tara cu cei mai multi proprietari de case din Europa? Este adevarat, si daca vrei sa te numeri printre cei care detin o garsoniera proprie, atunci trebuie sa cauti cu atentie una care sa iti indeplineasca nevoile si sa iti ofere conditiile cele mai bune, in functie de suma pe care esti dispus sa o investesti.

Odata tot vine momentul in care trebuie sa te muti din locuinta parintilor sau sa o inchei cu acele chirii obositoare, ce au devenit o povara. Poti sa devii parte a procentului de 96,6% de romani care au propriul imobil, fara a lua decizii neinspirate in acest sens. Nu iti doresti nici sa-ti faci datorii financiare, nici sa alegi o garsoniera care nu-ti place.

Pentru ca in Brasov gasesti imobile la preturile cele mai variate, iti poate fi destul de dificil sa te decizi asupra unuia care sa te multumeasca din toate punctele de vedere.

Cum poti sa alegi o garsoniera de vanzare in Brasov care sa te satisfaca pe deplin?

Cred ca esti constient de faptul ca o garsoniera poate atinge sume destul de piperate, in conditiile in care vrei sa fie noua si moderna. Ca sa nu devii un sclav al datoriilor fata de banci, poti sa iei in considerare solutia unui credit Prima Casa.  Analizeaza avantajele de care ai parte prin aceasta optiune si decide-te daca iti este sau nu de folos.

Ce cartier din Brasov ti se pare mai potrivit?

Atunci cand contactezi dezvoltatorul imobiliar, trebuie sa fii deja decis asupra unor aspecte, iar locatia este unul dintre acestea. Gandeste-te ca este locul in care vei sta ani la rand si poate chiar definitiv. Ca sa nu fii pus in situatia de a mai face o investitie in acest sens, alege din prima o garsoniera de vanzare in Brasov intr-un cartier respectabil, locuit de persoane cumsecade. Iti recomand in acest sens serviciile Maurer Imobiliare, care a dezvoltat proiecte in cartiere precum Tractorul sau Avantgarden3.

Opteaza pentru o garsoniera noua!

De ce nu este recomandat sa te orientezi dupa una veche? Pentru ca aceasta isi va pierde din valoare cu fiecare an. In timp materialele vor fi si mai vechi, iar  instalatia sanitara si cea electrica vor trebui inlocuite.

Daca alegi o garsoniera noua insa, aceasta nu isi va pierde din valoare pentru urmatorii 15 ani cel putin. Chiar si una ce e nefinisata te va avantaja in cazul in care te decizi peste ani sa te muti intr-un spatiu mai mare.

Avantajele unei garsoniere noi sunt destul de clare. Trebuie sa te gandesti acum la zona in care preferi sa locuiesti si la conditiile pe care vrei sa ti le ofere imobilul. Chiar si peisajul pe care ti-l ofera balconul poate fi un factor de care poti sa tii cont atunci cand esti indecis in privinta optiunilor pe care le ai.

Acceseaza avantgarden3.ro daca te intereseaza sa te muti in cartierul cu acelasi nume ca si site-ul si sa beneficiezi de conditii excelente, la un pret corect.