Ce preturi au margelele din pietre semipretioase?

Este evident faptul ca in momentul in care vine vorba despre accesorii, femeile prefera bijuteriile, fie ca discutam aici despre bijuterii foarte scumpe, care pot avea in compozitia lor pietre pretioase, sau ca discutam despre bijuterii ce au in compozitia lor pietre semipretioase, care evident nu vor fi la fel de scumpe.

Sunt femei care prefera si alt tip de accesorii precum o geanta de exemplu, sau orice alt tip de accesoriu, in defavoarea bijuteriilor, sau sunt si femei care se simt mai bine in pielea lor in momentul in care nu poarta astfel de bijuterii, insa situatiile acestea sunt destul de rar intalnite.

Ei bine, femeile care isi doresc sa isi cumpere margele din pietre semipretioase, ar trebui sa caute de exemplu un magazin cristale in mediul online, si mai mult ca sigur vor gasi acele pietre semipretioase de care au nevoie.

Aceste pietre semipretioase pot sa fie de mai multe tipuri, cum ar fi agatul crazy, ametistul, aragonitul, citrinul, cuartul, cristalele de gheata, goldsoneul albastru sau rosu, granatul, howiltul alb, jadul, hematitul, onixul negru, opalitul, turcoazul, opalul, turmalina, multicolora, iar exemplele pot continua la nesfarsit.

Ei bine, daca stam sa discutam despre preturile acestor pietre semipretioase, ele vor fi calculate in functie de numarul de bucati de care este nevoie pentru a se confectiona margelele respective.

Asadar, mai intai de toate, conteaza foarte mult in ceea ce priveste stabilirea pretului, cat de pretioasa este piatra respectiva, iar apoi conteaza foarte mult si diametrul sau, pentru ca se pot gasi pietre ce au diametrul de 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 10 mm, 11mm, 12 mm.

Tinand cont de aceste dimensiuni ale pietrelor, este evident faptul ca acele pietre care au diametrul mai mic, vor avea si preturi mai mici, in comparative cu pietrele semipretioase ce au diametrul mai mare, care vor avea si un pret mai mare.

In stabilirea pretului acestor pietre semipretioase, conteaza foarte mult si forma acestora, pentru ca se pot gasi pietre semipretioase in forma de inimioare, in forma cubica, avand forma de opturi sau in forma de lacrimi.

Acest aspect conteaza foarte mult in vederea stabilirii pretului, pentru ca se implica procesul tehnologic, iar in functie de cat de greu sunt de realizat aceste pietre semipretioase, atat de diferit va fi si pretul lor.

Doamnele care au o situatie financiara de invidiat, in momentul in care isi doresc sa isi cumpere astfel de bijuterii, cu siguranta nu vor tine cont de factorul financiar, si vor cauta sa isi gaseasca bijuteriile cele mai sofisticate, care au in compozitia lor astfel de pietre semipretioase.

Referitor la pretul acestor bijuterii, este important de mentionat faptul ca el nu ar trebui sa aiba o foarte mare importanta, mai ales ca acestea nu sunt bunuri de consum, si se folosesc doar la anumite ocazii speciale.

Acesta este de fapt si motivul pentru care aceste bijuterii au preturi destul de mari pentru anumite persoane, insa trebuie pusa in valaoare si rezistenta I ntimp a acestora, sau puterea pietrelor semipretioase folosite in procesul de confectionare.