Sunt navetele stivuibile din plastic versatile?

Producatorii de navete stivuibile plastic vin in intampinarea clientilor cu produse versatile, de dimensiuni diferite, in functie de tipul utilizarii, de capacitatea de incarcare, sau de customizare, prin adaugarea capacelor, a manerelor sau a suporturilor pentru eticheta.

Navete stivuibile din plastic ofera clientilor solutii pentru depozitarea produselor, fiind practice pentru diverite industrii, industria auto, electronica, dar si in agricultura. Legumele si fructele se depoziteaza in siguranta in navete stivuibile din plastic, care sunt si perforate pentru a asigura ventilatia.

Dar caracteristica de baza a acestor tipuri de navete este faptul ca pot fi stivuite, astfel se poate organiza mai bine spatiul dintr-o gospodarie, fiind amplasate un rand de peste alt rand de navete, fara a se deteriora produsele.

Alt avantaj al navetelor stivuibile este rezistenta acestora la utilizare indelungata, astfel se vor reduce costurile logistice si se va eficientiza timpul de manipulare a marfurilor.

Compania Shoeller Allibert produce ambalaje la standarde ridicate, oferind beneficii, cum ar fi rezistenta navetelor si amortizarea investiei prin utilizarea indelungata a acestora pentru depozitarea sau transportul produselor. Dintre oferte se remarca navetele Maxinest sau navetele Integra sigilabile, care au capac atasat sau navetele bicolore 1800, care sunt foarte bine fabricate pentru a identifica mai rapid pozitia de stivuire.

Referitor la pretul acestor navete, nu este un pret prea mare, dimpotriva, este destul de ieftin, iar pentru companiile care au nevoie de multe navete pentru a transporta marfurile, se ofera si reduceri in functie de cantitatea de ambalaje achizitionate. Navetele folosite in industria de panificatie sunt stabile si sigure si sunt folosite pe scara larga, fiind de fapt pana in prezent de neinlocuit.

Siguranta si stabilitatea sunt cele doua caracteristici ale acestor tipuri de ambalaje, care sunt indeplinite de navetele stivuibile din plastic, de aceea raman un produs confectionat de catre Shoeller Allibert, pentru ca au vanzari cu aceste navete si un feedback pozitiv din partea clientilor.

Culorile sunt diferite, dar se prefera culorile mai inchise, de genul albastru sau verde inchis, chiar si negru, pentru a rezistenta la capitolul curatenie. Chiar daca au insa culori mai inchise, nu inseamna ca nu vor mai fi curatate si spalate dupa utilizare, dar isi vor pastra mai bine aspectul placut, daca au astfel de culori, pe care nu se vede imediat orice pata.

In concluzie, pentru depozitare si transport acest navete stivuibile din plastic se mentin pe primele locuri si se vor mentine destul de mult timp, pentru ca sunt foarte usor de manipulat, dar in acelasi timp rezistente, chiar daca materialul este material plastic, s-a demonstrat ca nu se produc accidente destul de usor, ci dimpotriva, daca sunt manipulate cu atentie isi pastreaza rezistenta de-a lungul timpului.

Este un lucru pe care il doresc clientii, ca navetele sa fie sigure si rezistente pentru ca produsele depozitate sau transportate sa nu se deterioreze deloc, pentru a nu avea daune, fie ca respectivul client este din sectorul industrial, sau este persoana fizica va utiliza aceste navete in cele mai diverse scopuri si pentru o durata lunga.