Cum se scrie un articol pentru seo?

Optimizarea pentru motoarele de cautare este o modalitate care poate ajuta extrem de mult la cresterea vizibilitatii uni site, la clasarea acestuia intr-un rang superior in motoarele de cautare, si la o popularitate mai mare a site-ului.

Optimizarea seo se poate realiza si prin scrierea de articole seo, insa pentru a scrie articole seo de calitate, trebuie in primul rand sa ai foarte bune abilitati de scris, pentru ca doar asa vei reusi sa creezi articole interesante si placute pentru cititori.

Mai apoi, trebuie sa stii sa introduce intr-un mod strategic cuvintele cheie sau frazele cheie in text, pentru ca acestea au un rol foarte important in procesul de optimizare seo, mai apoi conteaza foarte mult si includerea link-urilor externe, care au rolul de a stimula cititorii paginii.

Daca ai de gand sa incepi sa scrii articole seo, mai intai de toate ar trebui sa faci o schita pentru articolul tau. Tocmai de aceea trebuie sa te asiguri de faptul ca articolul este bine scris si bine aranjat, si ca ofera o multime de informatii utile si actualizate.

Un articol seo foarte bine scris, si cu un continut bun, mai mult ca sigur va reusi sa atraga mai mult trafic, iar asta inseamna ca mai multi cititori iti vor vizita site-ul sau blogul personal, iar articolele foarte interesante vor fi distribuite si pe retelele de socializare.

Dupa realizarea schitei pentru articol, ar trebui sa faci o lista a cuvintelor cheie sau a frazelor cheie pentru articol. Acestea trebuie sa fie foarte bine alese si plasate foarte bine in text, pentru ca au o importanta deosebita.

Deasemenea, hyperlink-urile trebuie sa se regaseasca in articole, pentru ca ele sunt link-uri care directioneaza spre alte pagini relevante subiectului tau.

Ei bine, odata trecut cu bine si acest al doilea pas, cu siguranta al treilea pas consta in inceperea redactarii articolului. In primul rand, trebuie sa alegi un titlu foarte bun pentru articol, care sa atraga cititorii.

Paragrafele din continutul articolului nu trebuie sa fie foarte lungi, pentru ca astfel cititorii se vor plictisi. Ele vor trebui sa fie scurte si ordonate. Tot in ceea ce priveste continutul articolului, nu trebuie sa folosesti cuvintele cheie in exces, iar acestea ar fi bine sa le raspandesti in mod natural, iar densitatea lor sa fie undeva intre 1- 3%.

Ai putea sa incluzi cele mai importante fraze sau cuvinte cheie in titluri cu tag-ul H1, iar aceste cuvinte cheie sau fraze cheie ar putea fi puse in italic sau bold.

Ce este iarasi foarte important referitor la continutul articolului, este faptul ca acesta trebuie sa fie scris corect din punct de vedere gramatical, si nu trebuie sa contina greseli de ortografie, iar aceasta este o conditie obligatorie pentru ca articolul sa fie de cea mai buna calitate.

Pentru ca articolul sa aiba succesul dorit, ai putea sa te ocupi de construirea link-urilor catre articolu tau, iar schimburile de link-uri sau de share-uri de pe retelele de socializare iti vor putea fi de mare ajutor.

Asadar, acestia ar fi pasii de urmat pentru a putea scrie articole seo de calitate.