Dj botez Bucuresti – 4 secrete din spatele scenei

Ce ar fi o nunta sau un botez fara un dj bun? Disc jockey-ii inseamna mai mult decat un playlist – ei creaza o stare de spirit, fac oamenii sa danseze si uneori se ocupa de primirea invitatilor (anuntandu-le prezenta). Dar exista o multime de lucruri din spatele scenei unui dj botez bucuresti sau dj petreceri de orice tip. Iata cateva dintre ele

1. Un bun dj botez bucuresti se pregateste mult inainte de inceperea evenimentului. Desii unii oameni cred ca dj-ul vine la eveniment cu un laptop si alta aparatura similara, adevarul este ca el se pregateste mult inainte de inceperea botezului, a nuntii sau a petrecerii.

Exista si alte activitati consumatoare de timp cum ar fi sarcinile de documentare, redactarea contractelor, colaborarea cu locatiile, depunerea formularelor fiscale etc. Pentru o nunta planificarea prealabila inseamna orice de la vizite la local, design de iluminare, implicare in repetitii, coordonare/ verificare sunet cu artisti interpreti sau executanti, repetarea numelor de la petrecere etc.

Un dj botez bucuresti ajunge mai devreme la eveniment pentru a coordona toate lucrurile legate de muzica, iluminare scena, recuzita, dansatoare si videoproiectoare. Instalarea, respectiv strangerea aparaturii cere timp si efort.

2. Asa ca tarifele pot fi mai mari decat v-ati astepta. Tarifele pentru dj botez bucuresti pot varia. Majoritatea firmelor care inchiriaza dj botez Bucuresti va asigura ca daca veti plati foarte putin va veti alege cu foarte putin – un dj ne-experimentat, ursuz si sunet de slaba calitate. Din contra, daca veti scoate ceva mai multi bani din buzunare vi se promite o nunta de neuitati…cel putin din punct de vedere muzical. Adevarul este ca omul- DJ are un aport fenomenal in ceea ce inseamna bunul mers al lucrurilor in cadrul unei petreceri.

3. Cei mai multi DJ nu sunt obisnuiti cu evenimentele formale, covoare rosii si lumini stralucitoare. Majoritatea prefera sa lucreze in locatii cu parchet sau gresie, mai putin covor pentru ca acesta dauneaza dansului. DJ-ilor tind sa le place locurile obscure pentru ca cei care danseaza sunt mai timizi atunci cand sunt vazuti sub lumina unor reflectoare extrem de puternice. Nu in ultimul rand, alcoolul moderat ii ajuta pe invitati sa devina mai relaxati si sa danseze mai mult.

4. DJ-ii au in general pareri diferite in ceea ce priveste cererile pentru anumite melodii. Ultimul lucru pe care si-l doreste un dj botez bucuresti este de a pune muzica pentru niste invitati ursuzi sau pentru o multime imuna. De aceea pentru a incuraja invitatii sa danseze, dj botez bucuresti poate folosi o varietate de melodii foarte cunoscute, schimband frecvent genul si perioada de timp pentru a ridica tot mai multe persoane de pe scaune. Cei mai experimentati DJ au un simt intuitiv excelent si stiu cand trebuie sa fac o schimbare majora pentru a capta atentia oamenilor.

Cu toate ca unii DJ prefera sa fie lasati sa-si faca treaba cat mai bine si sa nu fie intrerupti pe parcursul serii, adevarul este ca atunci cand oamenii se implica, cer o anumtia melodie in playlist exista sanse ca petrecerea sa mearga pe drumul cel bun spre succes.