Informatii NEO esentiale in cazul in care doresti sa tranzactionezi criptomonede

Tranzactionarea de monede virtuale a devenit un adevarat sport mondial in zilele noastre. De la inceputul anului, lumea financiara pare ca a luat-o razna, bazandu-se pe speculatiile privind posibila explozie a cotatiilor la monedele virtuale. Iar acest lucru are la baza o realitate cat se poate de palpabila. Moneda vedeta a lumii, Bitcoin, a inregistrat un salt incredibil pe parcursul anului trecut, crescand de cateva zeci de ori.

Astfel, de la cateva sute de dolari, cat era valoarea la inceputul lui 2017, Bitcoin ajunsese sa valoreze peste 18 mii de dolari, la inceputul lui 2018. Iar acest lucru spune totul despre potentialul imens al monedelor virtuale. Bitcoin nu este insa singura moneda spre care sa privim si spre care sa ne gandim la a investi banii pe viitor.

Alaturi de aceasta, au crescut in ultima perioada puternic monede precum Ethereum sau Ripple, care au cote destul de bune pe piata. Din urma vine insa tare Neo, printre ultimii intrati in aceasta cursa nebuna si care pare a fi revelatia anului 2018 in materie de monede virtuale.

Ce este Neo si ce potential are?

Spre deosebire de Bitcoin, Neo nu este o simpla moneda virtuala. Ea se doreste in fapt o platforma digitala, cu ajutorul careia sa poata fi promovata economia inteligenta, in sensul digitalizarii totale, cu pastrarea unei aure de confidentialitate totala, dar cu posibilitatea controlului de catre organismele financiare sau guvernamentale. Compania a fost fondata in urma cu patru ani si isi are „parintii” in China. Ai poti gasi mai multe informatii NEO.

Acestia au pus la punct un sistem prin care orice tranzactie poate fi urmarita pas cu pas, cu respectarea in totalitate a legislatiei mondiale in vigoare. Astfel, Neo este inscrisa in sistemul international de criptare si atribuire a identitatii virtuale, in conformitate cu standardele in vigoare. Mai mult, deja Neo are o colaborare intensa cu guvernele Chinei si Japoniei, dovedind inca o data deschiderea spre economia mondiala, spre deosebire de alte conceptii total gresite despre economia din spatiul asiatic.

Este o diferenta fundamentala fata de restul monedelor virtuale, care la un moment dat erau vazute ca ilegale de catre guverne, nici in ziua de astazi nefiind acceptate in totalitate, tocmai din cauza confidentialitatii totale si a imposibilitatii unui control din partea guvernelor.

Ce cotatie are Neo?

Cat priveste tranzactionarea Neo, aceasta se poate face momentan in aceleasi conditii ca si restul monedelor virtuale. Momentan, cotatia acesteia oscileaza undeva in jurul cifrei de 50 de dolari americani. Este insa un inceput promitator, pe care colaborarile mai sus amintite si increderea acordata din pareta unor lideri ai economiei mondiale ne dau mari sperante ca in curand vom putea asista la o explozie a acesteia.