Unde gasesti cele mai competitive accesorii MacBook

Achizitia unui calculator ultraportabil reprezinta un must-have al zilelor noastre. Aceasta in conditiile in care vremea calculatoarelor si a laptopurilor greoaie a cam trecut, iar nevoia de mobilitate a condus la crearea de dispozitive mici, compacte, dar si puternice, in acelasi timp. Astfel, achizitia unui dispozitiv Macbook poate reprezenta o solutie pentru oamenii de afaceri sau pentru persoanele ocupate, antreprenori care nu au timpul necesar sau pur si simplu nu suporta ideea de a sta inchise intr-un birou.

Chiar daca biroul de acasa iti da senzatia unui confort sporit, nimic nu se compara cu libertatea si mobilitatea conferite de un Macbook elegant, in nuante argintii, la care ai atat posibilitatea de a tasta in sistemul clasic, dar si al rularii imaginilor si textelor cu un singur slide pe ecran. Caci, din punct de vedere al interfetei si al dotarilor, dispozitivele Macbook de ultima generatie putem spune ca au cam de toate.

Incepand de la procesoare puternice si capacitate mare de stocare, pana la memorie RAM si placi cu accelerare grafica, pentru rularea in bune conditiilor a filmelor sau chiar a unor programe de prelucrare grafica ori de proiectare de complexitate medie. In plus, un astfel de dispozitiv este extrem de ergonomic, avand posibilitatea de a fi utilizat in siatem clasic, asemenea unui laptop pus pe genunchi sau pe masa de birou, dar si ca tableta, fiind dotat cu o balama flexibila, ce ii asigura o deschidere ample, precum si cu ecran tactil.

Conectivitatea e totul

Dar, poate ca lucrul cel mai important de apreciat la un dispozitiv Macbook este conectivitatea. Astfel, acesta este dotat aproape cu tot ceea ce ii trebuie pentru a fi in pas cu tehnologia, dar si pentru a se conecta cu restul dispozitivelor compatibile din apropiere. Pa lateralele sale, cat si in partea din spate, gadgetul este prevazut cu mufe si porturi de toate tipurile, pentru ca tu sa beneficiezi de conectivitate totala.

Astfel, dincolo de conectivitate bluetooth si wireless, dispozitivul beneficiaza de porturi USB si USB-C, cu ajutorul carora poti transfera usor date de pe telefoane sau de pe iPod. De asemenea, iti poti incarca telefonul direct de la laptop, in vreme ce camera foto amplasata pe rama ecranului iti ofera posibilitatea de a dialoga in timp real cu prietenii si cu persoanele apropiate.

Accesorii pentru toate gadgeturile tale

Toate acestea necesita insa si dispozitive necesare, pentru care in mod normal, atunci cand nu iti sunt livrate la pachet cu calculatorul portabil, va trebui sa le cauti singur prin magazine. Din fericire insa, cautarile tale au luat sfarsit, cata vreme ai acum la dispozitie site-uri care iti pun la dispozitie toata gama de accesorii Macbook de care ai nevoie. Astfel, incepand de la huse si pana la folii protectoare pentru ecran, aici vei gasi cabluri de date, cabluri de alimentare, cu mufe USB-C sau normale. In plus, poti primi toate aceste accesorii Macbook la tine acasa, prin curier postal.