Cum te poate ajuta un vas hidrofor 100l?

Te-ai gandit ca ai nevoie de un hidrofor, dar nu stii exact ce presupune o astfel de investitie? E foarte simplu de fapt, daca ai la indemana informatia de care ai nevoie.

Un hidrofor este calea cea mai simpla de a alimenta o locuinta cu apa, iar in acest sens va trebui sa te ghidezi dupa dimensiunile necesare. In general, un vas hidrofor 100l ar trebui sa fie indestulator atunci cand vine vorba despre alimentarea unei locuinte in care locuiesc un numar mediu de persoane.

Un vas hidrofor 100 l reprezinta de fapt o unitate de stocare a apei care este aspirata de catre hidrofor. Capacitatea acestuia, asa cum ii spune si numele este de 100 de litri, care insa reprezinta valoarea pe care o poate gazdui vasul. Vasul hidrofor este o componenta deosebit de importanta ce trebuie aleasa cu foarte mare grija, deoarece aceasta va fi responsabila de alimentarea cu apa a locuintei.

In magazinele de profil putem gasi o gama ampla de vase hidrofor, de la diverse companii destul de cunoscute deja. Vom constata ca unele vase sunt realizate pentru a fi pozitionate in plan vertical, in vreme ce altele vor fi destinate utilizarii in plan orizonta. Acest lucru va depinde foarte mult si de spatiul disponibil, alocat de fiecare beneficiar in parte, astfel incat lucrarile de alimentare sa nu aiba de suferit dintr-un motv atat de neinsemnat.

Majoritatea vaselor de expansiune sunt echipate corespunzator eforturilor la care sunt supuse, in speta vorbim despre materiale durabile, protejate cu ajutorul unor componente special create care sa asigure un plus de siguranta.

Spre exemplu, in cazul unui vas hidrofor 100 l de le GWS (Global Water System) vom vedea ca acesta are in componenta o membrana din butil cauciuc foarte rezistent si o valva de apa capsulata, componente menite sa sporeasca protectia vasului. Vorbim despre produse care lucreaza in conditii dificile, ce implica presiuni destul de mari ale lichidului care este stocat si tocmai de aceea este nevoie de protectie speciala in acest caz.

De asemenea, un astfel de vas hidrofor 100 l are un stut patentat pentru conectare la apa, iar membrana si captuseala sunt armate, pentru o mai buna rezistenta in cazul presiunii. Membrana vasului este fixata cu ajutorul unui inel din otel, iar racordul pentru apa este dublu etanseizat.

La fel de important, vasul hidrofor este protejat si la exterior, acolo unde are aplicata o vopsea poliuretanica, dispusa in doua straturi. In acest fel este asigurata protectia in cazul razelor UV, dar si protectia impotriva coroziunii, in cazul contactului cu apa.

Vasul hidrofor mentionat, de la GWS, este disponibil in magazinul www.shop-einstal.ro, insa nu este singurul model de aici. Magazinul este dotat cu o gama ampla de vase de expansiune, orizontale sau verticale, in functie de preferinte si necesitati.

In plus, pretul nu este nici el o problema, deoarece in acest magazin sunt disponibile modele de vase hidrofor care sa satisfaca orice tip de buget, pentru ca in definitiv nevoile beneficiarilor sunt cele care primeaza cu adevarat.