Turism dentar in Republica Moldova. Servicii stomatologice profesioniste, la pret rezonabil

Daca locuiti in Romania si ati decis sa sa detineti o dantura ideala si sanatoasa, dar nu doriti sa cheltuiti sume exorbitante, atunci sa deveniti turist dentar in Republica Moldova este solutia. Acest tip de turism medical are un mare numar de avantaje, existenta carora probabil nici nu ati banuit-o.

De ce sa alegeti Republica Moldova pentru turismul dentar?

Tehnologii de ultima generatie

Clinicile stomatologice de aici, pe langa amplasarea comoda dispun de toate facilitatile medicale, sunt dotate cu echipament modern, care va ofera nu doar confort, ci si eficienta, si siguranta.

Specialisti calificati

Republica Moldova se poate mandri cu specialisti de calificare inalta, care zi de zi demonstreaza profesionalismul prin intermediul sutelor de clienti satisfacuti. Clinicile ce se ocupa cu turismul dentar, in domeniul stomatologic din Moldova sunt orientate, de asemenea, si in oferirea ajutorului cu acomodarea in tara.

Pret mic si convenabil

Pretul pentru tratamentul stomatologic oferit de clinicile stomatologice din Republica Moldova este de cateva ori mai mic decat in Europa sau SUA, chiar daca includem in buget costul calatoriei si al cazarii. Diferenta se datoreaza decalajului economic dintre state si nu afecteaza rezultatul tratamentului, tara fiind cunoscuta anume pentru calitatea pe care o garanteaza.

Stomatologi ce cunosc în limba engleza

Clinicile stomatologice de aici ce sunt orientate spre consultarea pacientilor straini, fara bariere lingvistice. La necesitate, comunicarea are loc in limba engleza, italiana, franceza, germana cu sau fara ajutorul unui traducator.

Acces liber si facil la o serie de servicii stomatologice

În ceea ce privește intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, nu este necesar să se emită o viză pentru locuitorii CSI, UE, Canada, SUA, Elveția, Turcia, Israel și o serie de alte state.

Comoditate

La necesitate, pacientul este indrumat pe teritoriul tarii – este intalnit la gara sau aeroport, dupa care este condus la locul de sedere – hotel sau apartament.

Tur individual

Exista diverse opinii despre notiunea de turism dentar. Multi considera ca a calatori doar pentru a beneficia anumite servicii stomatologice la un pret mai mic decat cel achitat in tara natala nu este suficient pentru a alege turismul dentar.

Din acest motiv, adesea, serviciile de turism dentar sunt completate cu un program turistic individual. Acest lucru permite nu numai obtinerea unei ingrijiri dentare de calitate, ci si cunoasterea principalelor atractii turistice ale Chisinaului – unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Est.

Iar, daca va ganditi cum sa va faceti vara mai interesanta si mai utila, clinica stomatologica Imperial Dent, strada Zelinski, 15/4 va asteapta cu un spectru larg de servicii calitative!