Top 3 mituri frecvent intalnite despre husele telefoanelor mobile

Tehnologia de astazi creeaza numeroase facilitati posesorilor de smartphone-uri. Acestia au posibilitatea de a rezolva numeroase sarcini doar prin intermediul telefonului, devenind tot mai ancorati in aceasta lume.

Cu ajutorul acestor dispozitive, simtim ca ne aflam la curent cu tot ceea ce se petrece in realitatea inconjuratoare, primim notificari legate de toate stirile ce apar si gasim informatii utile atunci cand avem nevoie, in timp record.

Investitia intr-un telefon mobil este una destul de costisitoare, iar faptul ca il porti mereu cu tine nu il face sa fie mereu in siguranta. Fiecare activitate pe care o desfasuram este sustinuta de prezenta telefonului, lucru care il face sa devina predispus la numeroase riscuri.

Sa scapi telefonul pe jos sau il lovesti cu ceva involuntar nu te face o persoana neglijenta; sa nu ii cumperi insa o husa de protectie arata, in mod vizibil, lipsa ta de responsabilitate.

Multi romani accepta sa riste si nu isi achizitioneaza o husa pentru telefonul din dotare. Acest lucru se datoreaza, in mare masura si anumitor convingeri, mai mult sau mai putin ciudate in randul iubitorilor de tehnologie.

Iata cateva din miturile legate de caracteristicile unei huse de protectie!

Husa modifica aspectul telefonului

Cu toate ca poate parea atractiv aspectul tot mai subtire al telefoanelor mobile in zilele noastre, este important de mentionat ca asta nu le face in niciun caz mai durabile.

A trecut multa vreme de la era acelor telefoane indistructibile, care indiferent de numarul de cazaturi sau dezasamblari puteau fi montate la loc si functionau perfect.

Husele de protectie sunt optiunea cea mai sigura din acest punct de vedere. La fel cum telefoanele au evoluat, au progresat si tehnicile de realizarea a acestora. Design-ul pe care il prezinta este unul foarte modern, elegant si de bun gust.

In functie de preferintele si necesitatile pe care doresti sa le acoperi, poti alege huse iPhnoe X sau pentru diverse alte smartphone-uri simple si discrete care abia se observa sau mai extravagante, in culori stridente care sa iti reprezinte stilul indraznet.

Husa incalzeste excesiv telefonul

Acest concept este la fel de gresit ca toate celelate mituri care circula din acest punct de vedere. Orice husa pentru telefon permite schimbul de temperatura cu mediul si sub nicio forma nu actioneaza precum o sursa de caldura pentru telefonul tau.

In schimb, ea este foarte utila in perioada de iarna pentru ca protejeaza telefonul de expunerea directa la conditiile si temperaturile foarte reduse, precum si de racirea lui brusca in anumite situatii.

Atentia sporita protejeaza telefonul mai mult decat o husa

La nivel teoretic, cu totii am putea spune asta, insa unele accidente sunt chiar inevitabile.

De foarte multe ori, nici macar nu ne amintim cand lasam telefonul in acelasi buzunar cu obiecte care l-ar putea zgaria, cum sunt cheile. De asemenea, se intampla sa fim imbranciti involuntar si foarte usor sa scapam astfel telefonul din mana.

Asemenea cazuri nu mai pot avea nicio legatura cu atentia. Accidentele se pot intampla oricui, fapt pentru care alegerea unei huse sau folii de protectie este esentiala, diminuand din riscurile la care poate fi supus un gadget.

Ipotetic vorbind, ne putem imagina si o situatie ideala in care posesorul reuseste sa fie foarte atent si norocos, totodata, ferindu-se de accidente.

Dar cu toate astea, suprafata telefonului va trada niste semne obisnuite de uzura. In urma contactului cu praful, zgarieturile fine sau ciobiturile, imaginea, respectiv aspectul telefonului nu va fi unul prea estetic.

De unde achizitionam huse pentrru telefon?

Lista miturilor ce ar putea fi demontate se poate prelungi la nesfarsit. Daca ai fost convins de avantajele pe care le asigura o husa de protectie, poti intra pe Superbstore.ro pentru a-ti alege modelul preferat de tine si cel care se adapteaza perfect nevoilor tale. Varietatea este una foarte larga, dar siguranta calitatii este garantata pentru fiecare in parte.