Ghidul cumparatorului pentru scaune de masaj

Un scaun de masaj este o investitie rezonabila. Desi isi va scoate investitia in comparatie cu o vizita regulata la un maseor, trebuie sa fiti sigur ca cumparati cel mai bun scaun de masaj posibil.

Un design frumos este important deoarece noul dvs. scaun de masaj va ocupa cu mandrie locul din sufragerie, dar este de asemenea important sa gasiti un scaun care ofera o multitudine de stiluri de masaj, setari variate pentru a va asigura ca primiti exact masajul dorit si ca are controale intuitive.

Design deosebit

Scaunele de masaj din piele sintetica se dovedesc adesea cea mai buna alegere. Pielea naturala poate avea un aspect deosebit de rafinat, dar miscarea mecanismului de masaj si a partilor mobile din interiorul scaunului pot duce rapid la deteriorarea pielii si a altor materiale.

Pielea sintetica de inalta calitate este considerabil mai bine echipata pentru a putea face fata rigorilor la care va fi supus un scaun de masaj. Exista o gama variata de stiluri, modele si culori disponibile pentru a va ajuta sa selectati un scaun perfect pentru casa dvs.

Gama de stiluri de masaj

Cand veti cauta scaune cu masaj masatto, veti vedea adesea scaune de masaj Shiatsu sau scaune de masaj cu percutie. Ambele forme de masaj ofera beneficii, dar ar trebui sa le verificati intai pentru a vedea cate stiluri de masaj sunt oferite.

Cele mai bune modele disponibile vor oferi o gama mai larga de stiluri de masaj, fiecare oferind avantaje si dezavantaje proprii.

Pe langa Shiatsu si percutie, veti gasi scaune cu masaj care ofera masaje prin rulare, pulsare sau framantare, precum si o combinatie a acestora.

Setari variate

Scaunele de masaj bune vor oferi o selectie de pozitii inclinate, o varietate de stiluri de masaj, iar unele ar putea chiar oferi sansa de a personaliza complet un masaj pentru nevoile si gusturile dumneavoastra.

Aceste setari va pot ajuta sa va oferiti exact tipul de masaj dorit. De asemenea, luati in considerare setarile de viteza, setarile de vibratii si numarul de airbag-uri, bile de masaj si componentele de masaj care se gasesc de fapt in scaun.

Cu cat exista mai multe optiuni si sunt mai usor de gestionat, cu atat mai buna va fi experienta de masaj.

Meniu intuitiv

Cu atat de multe optiuni disponibile, este esential ca aceste scaune masaj sa ofere controale intuitive si setari simple.

In timp ce poate doriti sa puteti controla fiecare aspect al unui masaj, ar trebui sa aveti de asemenea posibilitatea de a alege dintr-un numar de masaje prestabilite, ceea ce face ca experienta sa fie mai simpla si mai placuta.

Ecranele LCD si comenzile de mana sunt foarte convenabile si va permit un control complet cand este necesar, precum si un afisaj usor de citit.

Pozitii inclinate

Designul scaunului nu este important doar pentru a va asigura ca se potriveste in decorul casei dvs. Toate masajele corporale pot actiona asupra muschilor din picioare pana la gat, oferindu-va cea mai completa experienta de masaj posibila.

Pentru a va bucura cu adevarat de aceste beneficii, ar trebui sa gasiti scaune de masaj care ofera pozitii inclinate, bile de masaj sau tampoane de masaj pentru maini.

Nu exista nici un substitut pentru aceasta experienta de masaj pe tot corpul, deoarece concentrarea pe o zona a muschilor va poate crea experiente nebanuite.