Ce este CBEngine?

CB Engine este un instrument de resursa ClickBank care va ofera rapoartele, datele si metricile care nu sunt dezvaluite direct de ClickBank care ajuta afiliatii sa-si maximizeze vanzarile, promovand conversia produselor decat agatarea cu cele care nu au conversia.

Ei bine, daca va doriti sa folositi instrumentul, puteti sa va indreptati atentia spre SeoAccounts.net, unde puteti sa va faceti un abonament pentru unelte seo cumparate in grup, iar astfel aveti acces la o multime de instrumente seo si nu numai, dar si la diferite site-uri. In acest fel, pentru un pret foarte mic de doar 59.99$ lunar, puteti folosi o multime de instrumente, printre care si CBEngine, despre care vom discuta in continuare.

De ce metricile nu sunt dezvaluite de ClickBank in sine?  Pietele trebuie sa satisfaca vanzatorii care promoveaza si platesc pietele si daca ei insisi dezvaluie valorile metrice, atunci ar avea un impact enorm asupra vanzarilor de produse, din cauza carora se abtin sa dezvaluie datele.

Cum da CBEngine aceste date secrete?  Cea de-a doua intrebare care ar putea aparea in mintea dvs. este, cum poate motorul CB sa faca asta? Ei bine, CB Engine nu poate sa dezvaluie aceleasi date, dar va ofera o estimare a vanzarilor prin analizarea feedurilor ClickBank cu ajutorul unor algoritmi puternici.

Prin folosirea algoritmilor, motorul CB tinde sa va ofere o baza de date sensibila si profitabila din datele nerecomandate sau care nu sunt usor de inteles (feed-uri) disponibile cu usurinta in exterior.

Tipuri de produse afiliate

Daca sunteti un afiliat, atunci produsele pe care doriti sa le promovati pot cadea pe scara larga in urmatoarea categorie:

  • Comision de mare afiliere plateste + produse de vanzare cele mai bune;
  • Comision inalt + scazut / normal de vanzare;
  • Comision redus + cele mai bune vanzari;
  • Comision redus + scazut / normal de vanzare.

Este dificil sa stiti care produs se incadreaza in ce categorie, dar CB Engine are potentialul de a va conduce la categorizare si de atunci puteti decide asupra produsului pe care trebuie sa il promovati. Acest lucru va poate duce la o comoara afiliata.

Instrumente CBEngine

Instrumentul Gravity recent:

Gravitatea recenta – instrumentul Forma grafica va va ajuta sa aflati cu usurinta rata de conversie si procentajul unui anumit produs. Rata de conversie sau cererea unui produs variaza foarte mult pe baza tipului sau, a duratei de timp si a calitatii. Spre exemplu, rata de conversie a aparatelor de climatizare ar fi mai vara decat in ​​comparatie cu iarna.

In mod similar, rata de conversie depinde in mare masura de perioada de timp si daca nu este un produs utilizat in mod obisnuit, atunci nu puteti estima perioada in care acesta este vandut la maxim si sa pierdeti o oportunitate minunata. Acest instrument de forma grafica afiseaza rata de conversie a produsului sub forma unui grafic.

Platitor furnizor / Calculator al Comisiei ClickBank

Dupa cum am discutat, despre diferitele tipuri de produse afiliate de mai sus, daca nu aveti grija de plata vanzatorului sau comisionul afiliat , atunci, desi efectuati o multime de vanzari, veti obtine venituri minime. Acest instrument va poate ajuta sa saturati cel mai bine platit furnizor si modul in care variatiile lor de plati.

De exemplu, platile furnizorilor variaza in functie de perioada de timp, pentru a provoca afiliatii sa-si comercializeze produsul maxim, putand sa-si modifice platile. Prin utilizarea acestui instrument, puteti intelege cu usurinta modelele de variatie a platilor si planificati in consecinta.

Instrumentul Gravity recent si Platile furnizorilor ar trebui utilizate in combinatie pentru a maximiza venitul, deoarece combo-ul lor va directioneaza catre cel mai mare produs de plata a furnizorilor in timpul unei perioade de timp foarte solicitate.

Lista de produse noi

Daca reusiti sa promovati bine produsul, puteti face cu usurinta un numar bun de vanzari. Nu este intotdeauna posibil sa stiti insa care sunt produsele care vor fi lansate. Produsul nou produs de CB Engine ar lua in considerare tendintele pietei prin intermediul ClickBank si in afara acesteia ar actiona pentru a identifica probabilitatea lansarii pe piata a produsului in viitorul apropiat si pentru a va oferi aceste detalii.

Aceste informatii va pot permite sa planificati o revizuire a produsului cu mult inainte de lansare, astfel incat nu trebuie sa va grabiti ca majoritatea celorlalti dupa lansarea produsului; puteti promova pur si simplu revizuirea dvs. imediat dupa lansare.

Filtru exact

Acest instrument va ajuta sa gasiti produsele furnizorilor care platesc mai mult companiilor afiliate decat ClickBank pentru a afisa produsul lor in partea de sus a rezultatelor cautarii.