Probleme comune pentru modelele BMW Seria 3

Ca orice alta masina, chiar si un BMW Seria 3 poate veni cu propriile sale probleme, asa ca indiferent daca va ganditi sa cumparati o un model BMW Seria 3 nou, sau doriti sa alegeti un astfel de model second hand, este important sa stiti care sunt problemele obisnuite ale Seriei 3 si la ce sa va asteptati.

Probleme electrice

Una dintre cele mai frecvente probleme electrice cu un BMW Seria 3 sunt cele cu bateria. Acest lucru se datoreaza faptului ca conectorul cablului de baterie pozitiv si terminalul corespunzator de pe cutia de sigurante se pot degrada sau coroda in timp. Acest lucru poate duce la o pierdere de energie electrica a vehiculului, ceea ce ar putea conduce la un autovehicul inoperabil.

Alte probleme electrice includ cazuri in care cheia nu se roteste in contact si tabloul de bord ilumineaza simbolul de blocare a directiei. Acest lucru se datoreaza probabil unei coloane defecte de directie sau problemelor calculatorului de bord, iar intr-o asemenea situatie ar fi indicat sa accesati cat mai rapid Apbservice.ro, pentru a va face o programare cu masina in service.

Accesand Apbservice.ro, va veti programa intr-un service auto in cadrul caruia lucreaza mecanici specializati in reparatii BMW, asa ca sansele ca masina dvs. sa aiba parte de cea mai buna reparatie sunt foarte mari.

Probleme cu motorul

Seria 3 Turbocharged are o multime de probleme legate de motor, in special cu pompele de carburant. Acest lucru va face ca motorul sa se blocheze, va face rularea dura si timpul lung al manivelei.

De asemenea, o problema este sistemul variabil de temporizare a supapelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca senzorii implicati in sistemul de sincronizare pot fi murdari si infundati, determinand masina sa intre intr-un “mod limp”.

Zgomote si vibratii

Proprietarii BMW Seria 3 au raportat multe zgomote si vibratii provenite de la motorul masinii. Desi sursele acestor zgomote nu au o sursa comuna, ele sunt de obicei in interiorul motorului. In acest caz, cu siguranta cel mai indicat ar fi sa va duceti cat mai rapid masina intre-un service auto pentru ca un mecanic sa studieze masina pentru a depista cat mai rapid problema.

Probleme cu anvelopele

BMW-urile in general sunt cunoscute pentru ca folosesc anvelope scumpe si inconfortabile care se pot rupe rapid. Inspectati intotdeauna anvelopele din seria 3 care va intereseaza si, daca este necesar rezervati-va o parte din buget pentru anvelope noi.

Schimburile de ulei sau schimbarea unor piese precum bucse, capete de bara, bielete sau pivoti nu le-am mai amintit pentru ca acestea se schimba in cazul oricarei masini cumparate, alaturi de distributie. In cazul modelelor BMW insa nu este cazul pentru ca ele au distributia pe lant.

Asadar, acestea fiind spuse, in cazul in care intentionati sa cumparati un model BMW Seria 3, dupa cum se poate vedea, puteti intampina diferite situatii neplacute.

Din acest motiv este indicat sa testati masina inainte de a o cumpara, este important sa o duceti intr-un service autorizat RAR pentru o verificare amanuntita, si este important sa ii vedeti istoricul, pentru a vedea cand au fost facute reviziile si ce piese s-au inlocuit.