Cum alegi un avocat bun in Israel?

In clipa de fata exista multi romani care locuiesc in Israel, unii detin chiar firme in aceasta tara, iar din diferite motive ajung sa fie nevoiti sa beneficieze de serviciile unui avocat firme Israel.

In cele ce urmeaza, vom vedea care sunt detaliile care conteaza cel mai mult pentru a alege cel mai bun avocat in Israel, in conditiile in care intr-o tara cu populata de doar 8 milioane de persoane, isi desfasoara activitatea mai mult de 60.000 de avocati.

Asadar, iara cele mai bune sfaturi pentru alegerea unui avocat bun in Israel:

Domeniu de practica in care cautati asistenta juridica este extrem de important, iar in cazul de fata discutam despre un avocat firme Israel. Avocatii din Israel sunt liberi sa practice orice domeniu legal de drept, dar majoritatea firmelor de avocatura isi vor indrepta atentia spre diferite domenii specifice de practica in care isi dezvolta o foarte mare experienta.

Exista astfel avocati in Israel care sunt foarte buni in ​​legea penala, dreptul muncii, legea imigratiei israeliene, dreptul comercial, dreptul imobiliar etc.

Experienta avocatului israelian in domeniul in care aveti nevoie sa va reprezinte este foarte importanta, si trebuie sa verificati daca acesta are o bogata experienta. Acest lucru se poate face cautand recenziile avocatului, sau prin simpla intrebare.

Taxe si acordul legal:  Este important sa fiti de acord in prealabil cu taxele legale cu avocatul israelian si sa va asigurati ca ati evidentiat plata taxelor legale, precum si obligatiile avocatului in cazul respectiv. Dupa cum se poate spune, multi avocati din Israel nu se vor deranja sa semneze cu clientul un contract de taxe legale, ceea ce ar putea duce la neintelegeri si frustrari pentru ambele parti.

Confidentialitate:  Avocatii israelieni, ca avocati din intreaga lume, sunt obligati din punct de vedere legal la confidentialitate. Nu este necesar sa se semneze niciun document separat cu privire la problema confidentialitatii juridice. Cu toate acestea, daca cazul este deosebit de sensibil, ar fi mai bine sa-l exprimati avocatului israelian cu care lucrati.

Procurorul pentru avocatul israelian: Pentru ca un avocat israelian sa poata reprezenta in mod legal un client in Israel, avocatul din Israel trebuie sa primeasca un document de procurare semnat de client.

Acest document este pregatit de avocat si semnat in fata avocatului. In cazul in care clientul se afla in afara Israelului, imputernicirea va fi autentificata printr-un apostil sau semnat la Consulatul israelian. Este important sa va asigurati ca toate informatiile din procura sunt corecte si, mai important, sa va acorzi imputernicirea de a indeplini sarcina legala relevanta.

Intuitia personala:  In sfarsit am ajuns si la ultimul punct, in care alegerea unui avocat este o problema personala. Prin urmare, cu siguranta nu ar fi o idee rea sa ascultati, instinctul dvs. cu privire la aceasta alegere.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii importante de care trebuie sa tineto cont atunci cand va aflati in Israel, si aveti nevoie de serviciile unui avocat. Daca veti lua in considerare aceste detalii, mai mult ca sigur veti avea norocul de a gasi cel mai bun avocat pentru problema cu care va confruntati.