Punctele slabe ale machetelor Revell 

Machetele Revell au devenit o adevărată modă în rândul părinților care doresc să dezvolte mai mult inteligența și creativitatea copiilor.

Cu toate acestea, ca orice produs, și aceste machete au câteva puncte slabe de care trebuie să ţineţi cont în momentul achiziţiei, astfel încât să nu fiţi dezamăgiti la primirea coletului. De aceea, în articolul de astăzi vom dezbate aceste dezavantaje. Haideţi să le descoperim împreună! 

Prețul machetelor

Dacă ați avut curiozitatea să vizitați chiar și pentru câteva momente site-ul cu produsele Revell, cu siguranţă aţi remarcat şi preţul destul de piperat al machetelor. Sumele sunt destul de ridicate, însă, produsele sunt de calitate, de aici remarcându-se şi popularitatea acestora.

Pentru a le achiziţiona la un preţ mai redus, recomandarea noastră este să aşteptaţi perioada reducerilor de pe parcursul anului, astfel încât să faceţi o afacere bună şi să achiziţionaţi macheta mult dorită la un preţ mult mai accesibil pentru buzunarul dumneavoastră.

Conținutul pachetului

Chiar dacă au un preţ destul de mare, pachetul nu conţine toate produsele de care aveţi nevoie. De aceea, este nevoie să achiziţionaţi separat vopseaua şi adezivul, în pachet fiind incluse doar piesele de puzzle.

În plus, şi aceste instrumente sunt destul de costisitoare, astfel că vă recomandăm să vă informaţi înainte de a face orice achiziţie. Astfel, veţi sti exact de aţi achiziţionat şi ce mai aveţi de inclus în colet, la primirea comenzii nu fiţi surprins în mod neplăcut.

Livrarea

Site-ul machetelor oferă livrare doar prin curier, astfel că este nevoie să plătiţi şi o taxă pentru livrarea comenzii. Cu toate acestea, dacă valoarea comenzii depăşeşte peste 249 de lei, aveţi livrarea gratuită, primindu-vă pachetul chiar în faţa uşii dumneavoastră, fără să fie nevoie să staţi ore în şir la rând la Poştă, pentru ridicarea unui colet.

Însă, de cele mai multe ori, această sumă este una destul de greu e atins, mai ales dacă alegeţi produse la un preţ mai accesibil, astfel că, dacă aveţi un colet la un preţ mai mic decât cel menţionat anterior, atunci va trebui să achitaţi şi costul transportului, în valoare de 20 de lei.

În final, sperăm ca acest articol să vă informeze mai mult în legătură cu faimoasele şi atractivele machetele Revell, astfel încât să ştiţi ce urmează să achiziționați. Cu toate acestea, recomandarea noastră este să vizitați concret site-ul şi să citiţi obligatoriu descrierea produsului, pentru a afla exact particularitățile acestuia.