Husele tip Bumper, o solutie pentru tine?

Protectia telefonului mobil devine o adevarata provocare in zilele noastre, in conditiile in care aceste gadgeturi au devenit din ce in ce mai scumpe. Chiar si in cazul celor accesibile inxa, telefoanele au devenit extrem de importante, cata vreme pastram pe ele toate informatiile esentiale din activitatea noastra.

Incepand de la fotografii si filmulete de familie, pana la rapoarte si baze de date de la locul de munca, toate pot fi stocate astazi pe telefonul tau mobil, avand aces la ele in permanenta.

Ce te faci insa atunci cand ecranul smartphone-ului tau a suferit o crapatura si navigarea pe acesta devine imposibila? Sau, mai rau, cand scapi telefonul pe gresia din hol si niciuna dintre aplicatiile tale favorite nu mai functioneaza? Este momentul cel mai bun in care te gandesti ca mai bine investeai niste bani intr-o husa ca lumea ca cele de pe superbstore, in loc sa stai cu grija ca datele tale de pe telefon nu vor mai putea fi accesate vreodata.

O husa clasica sau una la moda?

Primul impuls ar fi sa optezi pentru huse iphone la pret redus clasice, sau de tip plic, care sa iti protejeze telefonul cu totul. Acestea sunt confectionate din materiale diverse, incepand de la textile, pana la imitaytii din piele de buna calitate, cu cusaturi si capse autentice. Din pacate, acest tip de husa, desi asigura o protectie completa dispozitivului tau, nu iti ofera si aces rapid la tastatura.

De asemenea, pentru cei care prefera sa fie in permanenta conectati, ascultand muzica sau posturi de radio la stiri, nu este chiar cea mai fericita optiune, dat fiind ca telefonul tau este inchis aproape ermetic.

Husele Bumper, o inovatie in domeniu

Unul dintre ultimele modele aparute pe piata huselor de telefoane este husa Bumper. Denumirea vine sa ne duca oarecum cu gandul la o husa rezistenta, conceputa special pentru socuri puternice. Din constructie, aceasta este prevazuta sa protejeze doar marginile telefonului, fiind confectionata din material plastic sau silicon.

Practic, aceasta infasoara complet marginile telefonului, avand prevazute fante speciale pentru butoane sau mufe, pentru a-ti asigura conectivitate totala. Spre deosebire de husele plic insa, care acopera telefonul in totalitate, aceste huse telefon lasa vulnerabile exact partile cele mai importante si mai sensibile ale dispozitivului tau: ecranul si carcasa.

Din acest punct de vedere, riscurile la adresa telefonului tau sunt majore, cata vreme ecranul si carcasa sunt cele mai supuse loviturilor si crapaturilor. Iar o simpla crapatura la nivelul ecranului poate face ca telefonul tau sa devina total inaccesibil. Un motiv in plus pentru a opta pentru alte huse telefoane.