Biletele tale sunt necastigatoare? Schimba tactica – iata ce trebuie sa faci

La pariuri nu exista siguranta deplina niciodata. Nu poti fi niciodata sigur 100% pe un bilet pentru ca nu exista o regula exacta ce dicteaza castigul. Totul tine de fiecare echipa in parte si de modul in care se desfasoara meciul. In aceeasi ordine de idei tine si de intuitia si norocul tau.

Exista numeroase tactici ce te propulseaza mai aproape de castig. Daca nu ai aflat de ele inca, ti le voi enunta eu in cele ce urmeaza. Totusi, sa nu uiti ca nici acestea nu garanteaza castigul in totalitate ci doar partial, dar in proportii admirabile.

Care este sursa ta de inspiratie?

In primul rand, pentru a spori sansele de castig, ai nevoie de o platforma online mereu actualizata cu tot ce tine de sport si rezultatele meciurilor. Daca nu ai una te invit sa arunci o privire pe Cota2.ro. Aici vei ragasi cele mai noi stiri din sport, rezultatele meciurilor anterioare, dar si detalii despre meciurile ce urmeaza sa se desfasoare.

Nu in ultimul rand, biletul zilei fotbal il regasesti tot aici. Stii ca acesta iti poate creste sansele de castig considerabil? Pariind zilnic, in primul rand, iti antrenezi intuitia, iar in al doilea rand, ai o sansa zilnica de castig.

Tu ce urmaresti atunci cand pariezi?

De cote nu cred ca ar fi ceva de spus, probabil stii ce reprezinta. Am sa reamintesc doar cateva lucruri – o cota mai mica, in cazul unui castig, iti va aduce un castig mai substantial si viceversa.

De multe ori cotele nu reflecta cat de buna e o echipa. De aceea trebuie sa ai in vedere si alti factori pe langa cote. De exemplu, documenteaza-te cu privire la jucatorii ce vor participa la meci din fiecare echipa. Ambele au jucatori cheie, foarte buni, iar daca acestia lipsesc s-ar putea ca echipa respectiva sa fie intr-un mare dezavantaj.

Nu uita nici de locul in care se va desfasura meciul. Daca o echipa nu a mai jucat pe terenul respectiv este posibil ca gazonul sa ii creeze disconfort. Jucand doar pe un anumit tip de gazon, in cazul unei schimbari, exista un timp alocat involuntar si acomodarii.

Starea echipei este de asemenea extrem de importanta. Daca o echipa vine din deplasare sau de dupa un meci greu, iar jucatorii nu s-au putut odihni corespunzator, se poate afla in dezavantaj. Cotele nu tin neaparat cont de toate aceste lucruri, asa ca tu trebuie sa cauti toate aceste informatii.

In aceeasi ordine de idei, poti primi ponturi pariuri castigatoare de la Cota2.ro. De asta am mentionat anterior ca ai nevoie de o sursa de inspiratie. Vei descoperi ponturi pentru biletul zilei si nu numai.

Nu uita, alege un numar limitat de meciuri pe care sa pariezi pe acelasi bilet – nu ai cum sa garantezi ca toate sunt castigatoare, asa ca s-ar putea sa iti scada sansele de castig semnificativ.

Pariaza doar dupa o documentare amanuntita si nu amatoreste. Aloca timp acestor detalii si te vei bucura de sume de bani semnificative dupa o victorie pe care ai anticipat-o.