De ce merita ca moda plus size sa fie in orice magazin de haine

A devenit o moda actuala ca magazinele de articole de imbracaminte si nu numai sa aiba si o varianta online. Este mai simplu si mai accesibil, acestea se adreseaza unui public tot mai vast, deci sunt suficiente motive pentru care aceasta abordare merita.

Unde mai pui ca magazinul in format online nu are nevoie de vitrine, stocurile pot fi tinute in depozit si vandute prin intermediul platformei online, unde sunt si prezentate ca la carte.

Pare ca nu lipseste nimic in aceasta ecuatie? Te inseli. Moda XXL sau colectiile de haine plus size pentru femei sunt mereu o problema. Intr-o perioada acestea lipseau cu desavarsire, iar comerciantii aveau tot felul de explicatii pentru asta. Dar lucrurile s-au schimbat intre timp si acum este chiar rentabil sa incluzi astfel de colectii.

Moda plus size, o nisa aparte

Nu toate femeile sunt 90-60-90. Mai mult decat atat, hainele sunt produse in serie dupa anumite tipare, dar asta nu inseamna ca toata lumea are dimensiunile corporale incadrate in aceste tipare.

Asadar este clar o nisa aparte a celor care au forme generoase si au nevoie de haine de marimi mari. Acestea sunt cautate si vor fi mereu vandute, intocmai pentru ca nu multi isi arata interesul pentru aceasta nisa.

Daca te intrebi si ce sursa pot avea astfel de magazine, ei bine Vanessa Line este o recomandare. Vorbim despre un producator, cu renume, care isi dedica activitatea exclusiv nisei plus size.

Realizeaza articole de imbracaminte pentru femei, pentru orice sezon, de la cardigane si sacouri la fuste, pantaloni, jachete sau compleuri printre altele. Sunt stiluri casual si elegante, unele mai sobre si specifice unui stil office, altele chic casual pentru tinutele de zi cu zi.

Femeile sunt frumoase oricum

A existat o vreme cand se punea accent pe imagine la modul in care numai cele cu silueta de manechine erau admirate de cei din jur. Credem ca am depasit acel prag de superficialitate.

Silueta unei femei trece prin tot felul de trasnformari, uneori dorite, uneori nu. Poate fi vorba si de metabolismul ce se schimba odata cu varsta. Important este ca acestea sa se simta bine cu ele.

Spre exemplu, cand vine vorba de rochiile plus size avem tendinta sa ne gandim automat la rochii largi si lungi si la nimic mai mult. Producatorii de nisa au speculat bine aceasta nisa si au inceput sa ofere variante cat mai stilizate, poate chiar aceleasi tipuri de rochii ce se regasesc in colectiile de actualitate au si variante de marimi mai mari.

Aici poti sa vezi rochii engros de la Vanessa Line, o dovada in plus ca acest producator se preocupa de stocuri pe aceasta nisa. Sunt rochii atractive, interesante si din punct de vedere al croiului, dar si cromatic.

Varietatea marimilor aici inseamna 44 si pana la 54. Fiecare produs are detalieri pe site despre materiale si intretinere, despre stoc si cum se poate comanda. Oferta completa este regasita deci in cadrul paginii oficiale, vanessaline.ro.