Despre panourile radiante – exemple si recomandari

Pentru inceput, tin sa iti spun ca panourile radiante sunt o alternativa mult mai moderna de incalzire. Pe langa cea clasica, soba de exemplu, panourile radiante vin la pachet cu o multime de avantaje. Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionez ca acestea sunt mult mai compacte, nu ocupa mult spatiu si dau totodata, si un randament mai mare.

Daca esti in cautarea unei solutii salvatoare, ai ajuns unde trebuie. In cele ce urmeaza vei intelege de ce este mult mai covenabil sa alegi panourile radiante. Daca nu stii de unde faci achizitiile, vin cu o propunere pentru tine. Te invit sa arunci o privire peste produsele sub semnatura ElectricSun.

Ce panou radiant ar fi mai potrivit pentru tine?

In primul rand, un panou radiant poate incalzi o intreaga incapere – montat pe tavan, cat mai central. El nu trebuie sa fie conectat la centrala, nu consuma gaz, deci din start reprezinta o sursa de incalzire mult mai economa.

In aceeasi ordine de idei, un panou radiant functioneaza pe curent electric si, totodata, foloseste radiatiile infrarosii pentru a emana caldura. Pe langa faptul ca vei simti caldura imediat dupa ce il pornesti, trebuie sa stii ca radiatiile infrarosii au efecte benefice si asupra corpului uman.

Sa luam un exemplu concret de panou radiant – voi enumera cateva caracteristici si avantaje pe care le prezinta.

  • 1800W ElectricSun negru panou radiant interior exterior incalzitor electric
  • ideal pentru incalzirea spatiilor deschise, terase, depozite, ateliere, hale, loc pentru fumat, piscina si spatii inchise.
  • Consuma cu 20% – 50% mai putin decat sistemele de incalzire clasice
  • Placile ating o temperatura intre 250 – 430⁰C
  • Suprafata radianta este semirotunda – radiaza mult mai eficient si uniform
  • Nu prezinta risc de incendiu, electrocutare, explozie sau alte accindete
  • Randamentul este de 98%, iar durata de utilizare este mai mare sau egala cu 100.000 ore
  • Se monteaza usor – are suporti de prindere pentru tavan si perete ce pot fi reglati si la 45⁰.

Poti avea in vedere mai multe oferte de panouri radiante ElectricSun – pe alte forme, marimi, cu alte specificatii caracteristice.

O alta recomandare – semineele electrice 3D

O alta alternativa ar fi combinatia urmatoare – incalzire electrica cu panouri radiante si seminee electrice 3d. Semineele 3D, pe langa faptul ca sunt o alternativa mai economica, prezinta si un design placut, aparte.

De exemplu, Semineele electrice 3D ElectricSun Paula se livreaza gata asamblate. In aceeasi ordine de idei, incalzirea se face cu termostat – tu setezi temperatura si, nu in ultimul rand, le poti folosi cu sau fara caldura. Ele prezinta placi decorative cu doua fete, cu crengute si pietre.

Totodata, flacara are 4 setari de luminozitate – este realista si poate functiona independent de caldura. Pe langa toate acestea, un astfel de semineu imita trosnetul bustenilor si focul arzand ce poate fi oprit sau pornit separat de incalzire. Il poti controla usor prin intermediul telecomenzii sau a panoului de control.

Pentru ca locuinta ta sa atinga cel mai inalt standard impus de eleganta, modernism si eficienta, nu uita sa arunci o privire pe ecojoy.ro.