Fotoliul Polaris de la Masatto – inovatie si relaxare peste asteptarile tale

Daca vrei sa investesti intr-un fotoliu cu masaj pentru a te bucura de sesiuni de relaxare in confortul locuintei proprii, te invit sa descoperi de ce modelul Polaris de la Masatto se evidentiaza in lista bogata de optiuni.

Modelul Premium Deluxe 3D se prezinta sub un design deosebit si este solutia optima pentru un masaj terapeutic eficient, personalizat dupa bunul plac.

Particularitatile fotoliului de masaj cu sistem 3D si 6 role ceramice incalzite

Pentru ca tehnologia a revolutionat lumea actuala, nu ar trebui sa te privezi de beneficiile pe care un astfel de fotoliu ti le poate aduce.

Nu raman indiferenti fata de acestea nici vedetele de la noi din tara, deci de ce a-i face-o tu? Liviu Varciu se bucura de un astfel de model in locuinta proprie, solutia care l-a ajutat sa scape de durerile de spate pe care le exprimenta.

Iata care sunt cateva particularitati pe care le prezinta modelul Polaris din 2018, pe care il poti cumpara de la Masatto.

  • Are patentat sistemul de masaj 3D, ce include 6 role de masaj.
  • Dispune de sistem de incalzire cu role ceramice.
  • Este dotat cu perne de masaj multistrat.
  • Incorporeaza sistemul Zero Gravity, sistemul S Shape si L Shape.
  • Realizeaza un masaj complex pentru zona picioarelor.
  • Inglobeaza sistemul Slide, permitand pozitionarea dispozitivului si la 8 cm de perete.
  • Asigura controlul inteligent, realizat prin Bluetooth, cu ajutorul aplicatiei speciale.

Utilizarea fotoliului Polaris Premium Deluxe 3D si avantajele tale

Ideal este sa faci din folosirea fotoliului o rutina zilnica pentru a te bucura de avantajele pe care acesta le ofera corpului tau. Vei simti in orice caz nevoia de a beneficia de un masaj relaxant, mai ales dupa o zi epuizanta.

Poti avea in vedere o sesiune speciala si inainte de a pleca la serviciu, pentru a te revigora. Polaris este ecuatia perfecta pentru a readuce echilibrul optim in organism. Cu posibilitate de ajustare manuala, acesta inglobeaza programe automate complexe, deci poti alege personalizarea sesiunilor.

Dispune de tehnologie de scanare corporala, ideala pentru un masaj relaxant, care vizeaza toate zonele dorite de tine. Sunt avute in vedere si gambele – partea din spate a acestora si lateralele prin framantare, zona talpilor prin masarea cu role, respectiv membrele inferioare.

Zero Gravity se asigura ca pozitia corpului este ideala pentru a se odihni si regenera eficient. Aspectul pielii tale se imbunatateste vizibil, ca urmare a acestor masaje.

De mentionat este si ca este un fotoliu net superior modelelor anterioare, intrucat rolele aparatului se imping in exterior pana la 7 cm, asigurand masaje performante si dinamice.

Sunt recomandate pentru a elimina tensiunea din umeri, dar totodata pentru a relaxa msuculatura spatelui. Beneficiaza de efectele fotoliului si zona cervicala, cea a umerilor, gatului, taliei si sezutului.

Bineinteles ca nu doar acest model, ci si alte fotolii si scaune de masaj pentru relaxare de la Masatto iti pot oferi experiente memorabile. Descopera-le pe toate pe site-ul masatto.ro si alege-l pe cel care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale.