Ce diferente exista intre papusile sexuale realiste si cele gonflabile?

In ultimii ani, papusile fizice au atras din ce in ce mai multa atentie si dragoste din partea publicului. Incetul cu incetul, este aproape timpul sa treci complet de la epoca papusilor gonflabile la era papusilor sexuale realiste, in continuare analizam diferentele specifice dintre papusa realista si papusa gonflabila din urmatoarele trei aspecte.

Materiale

Papusa adevarata este realizata dintr-un material medical din rasina de siliciu, care este ecologic si sigur la nivel medical. O asemenea papusa beneficiaza de elasticitate ridicata, rezistenta ridicata, colorare excelenta, atingere moale, rezistenta la intemperii, rezistenta la oboseala si rezistenta la temperatura.

Singurul dezavantaj al papusilor realiste este pretul ridicat datorita materialului TPE de inalta calitate, plus intregul schelet metalic, proiectarea si dezvoltarea acesteia, sculptura capului etc., precum si investitiile in instalatii, echipamente, salariul artistului, sculptorului, si modelator, etc. Pretul acestor papusi, chiar daca aparent pare mare, cu siguranta nu este mare tinand cont de detaliile amintite anterior.

Papusa gonflabila in schimb este confectionata din vinil, cu exceptia faptului ca zona vaginala va fi tot din silicon moale sau TPE. Exista cativa comercianti de papusi gonflabile care fac mereu reclama papusilor gonflabile in numele papusilor adevarate. Deci cumparatorii novici trebuie sa fie precauti.

Gradul de simulare

Papusile adevarate, al caror material este foarte aproape de moliciunea si deformarea carnii sunt total diferite de cele gonflabile. Indoirea articulatiei este perfecta, iar fata poate fi identica cu fata de om, ba chiar poate fi confundata.

Papusile adevarate pot sta si de asemenea pot fi asezate in diferite pozitii, mainile si picioarele pot fi indoite. De asemenea, o papusa realista pe care o poti alege de pe https://www.incitant.ro, are aceleasi caracteristici ca si un iubit cu sexy, fermecator, frumos sau caracteristici pe care corpul te posteaza. Te poti juca cu ea oricand si sa o tratezi ca pe iubitul tau personal.

Greutate

Pe scurt, papusa realista de pe https://www.incitant.ro este intreaga entitate, fara componente goale, deci volumul este relativ mare, iar greutatea este in general de aproximativ 12KG – 40KG. De exemplu, papusile de 165 cm, in principiu, aproximativ 40KG, reprezinta greutatea normala a unui adult.

Masurarile papusii sunt construite in conformitate cu cele mai inalte standarde, care corespund preferatului publicului, dar nu prea exagerat si neasteptat. Papusile sex mini, pe de alta parte, sunt semnificativ mai usoare. In general acestea nu depasesc 2,5 kg deoarece trebuie sa fie usor de transportat.

Usurinta in utilizare

Papusile adevarate de pe incitant.ro sunt fizice. Pot fi cumparate si folosite fara inflatie, deci sunt potrivite pentru uz casnic. Dar nu este potrivita o asemenea papusa pentru transport, deoarece este relativ mare.

Papusile gonflabile, atunci cand nu sunt umflate, au dimensiuni mici, sunt usoare in greutate, ceea ce inseamna automat ca sunt si usor de transportat. Cu toate acestea, este relativ incomod sa umfli de fiecare data inainte de utilizare o astfel de papusa sexuala.

Papusile adevarate asadar, la fel ca si papusile gonflabile au unele utilizari comune. Toate sunt potrivite pentru o multime de oameni, cum ar fi angajatii sefului de mina de carbune, ofiterii militari de lunga durata stabiliti la frontiera, barbatul a carui sotie este insarcinata, sunt ideale la fel si pentru fiecare barbat divortat, sau pentru orice barbat singur care isi doreste sa aiba parte de o viata sexuala activa.

Cum folosesti papusile sexuale?

Ei bine, acum ca ama discutat despre diferentele dintre cele doua tipuri de papusi sexuale, cu siguranta trebuie sa stii cum poti sa folosesti papusile sexuale, in mod deosebit pe cele realiste.

Traind cu o papusa realista, cu siguranta vei dori sa ii schimbi hainele. Asa cum un barbat doreste ca femeia lui sa fie mereu schimbata de haine, asa iti poti dori sa fie si papusa ta. Dat fiind faptul ca o asemenea papusa are dimensiunile asemanatoare cu o femeie, poate fi imbracata in costume de baie, si haine la fel ca o femeie. Imbracarea necesita, de asemenea, unele abilitati.

Atunci cand traiesti in casa cu o astfel de papusa, cu siguramta trebuie sa ii faci si baie. Sentimentul de a ramane alaturi de cei dragi este foarte special. Aceasta este modalitatea de a vindeca oboseala unei zile grele de munca ramanand cu papusa ta de dragoste.

Cum se simte sa faci sex cu o papusa in cada? E cu totul altceva decat sa fii in pat. Are un sentiment diferit decat de obicei. Dupa baie, este indicat sa stergi pulberea papusii pe tot corpul ei. Si nu introduce apa in conectorii metalici ai gatului acesteia, pentru ca apa poate cauza rugina in scheletul papusii. De asemenea, picioarele papusii in picioare sunt de asemenea din metal, asa ca trebuie uscate bine.

Dupa ce speli papusa, cu siguranta vei ajunge cu ea in pat. Sexul cu papusa este un subiect inevitabil, asa ca poti sa folosesti o papusa de dragoste in diferite pozitii sexuale. Papusa sexuala TPE se simte mai moale, in timp ce papusa de dragoste din silicon se simte mai stransa. Dupa partida de amor, poti rasuci papusa si poti dorimi cu ea in brate.