Tot ce trebuie sa stiti despre blefaroplastia cu laser?

O blefaroplastie cu laser este o procedura chirurgicala care foloseste un laser pentru a ajuta la corectarea deformarilor sau pentru a imbunatati estetica zonei periorbitale (zona care inconjoara ochii). In majoritatea cazurilor, o blefaroplastie cu laser se face din motive cosmetice.

Cu toate acestea, blefaroplastiile sunt adesea considerate necesare din punct de vedere medical din cauza deficientei de vedere la locul periferic al pacientilor.

Rezultatele interventiilor chirurgicale sunt de obicei de lunga durata, motiv datorita caruia, persoanele care isi doresc o astfel de interventie chirurgicala, https://www.dr-renert.com/portfolio/blefaroplastia-cu-laser, pentru a se programa pentru blefaroplastie, in cabinetul renumitului Dr-Renert.

In urmatoarele randuri vom discuta despre blefaroplastia cu laser. Veti afla mai multe informatii despre chirurgia pleoapelor superioare, dar si despre chirurgia pleoapelor inferioare.

Veti descoperi care sunt avantajele acestei interventii in comparatie cu blefaroplastia traditionala, dar si informatii despre recuperarea dupa o asemenea interventie. Cititi pana la final pentru a afla multe lucruri interesante despre aceasta interventie.

Chirurgie laser cu pleoape superioare

Interventia de blefaroplastie a pleoapelor superioare se face pentru a reduce aspectul pleoapelor superioare grele si infioratoare. Incizia (e) si excizia (s) sunt realizate cu laserul pentru a avea acces pentru indepartarea / repozitionarea depozitelor grase si a excesului de piele si muschi deasupra ochilor.

Unele indicatii pentru o blefaroplastie a pleoapelor superioare cu laser includ: pielea pleoapelor superioare sau infioratoare si tesutul gras care iese proeminent, care duce la reducerea vederii periferice sau la preocupari cosmetice care afecteaza pacientul.

Chirurgie laser cu pleoape inferioare

O blefaroplastie a pleoapei inferioare este o procedura chirurgicala care reduce pungile de sub ochi. Incizia (e) si excizia (s) sunt realizate cu laserul pentru a avea acces pentru eliminarea / repozitionarea depozitelor grase si a excesului de piele si muschi de sub ochi.

Unele indicatii pentru o blefaroplastie a pleoapelor inferioare cu laser includ: ridurile in exces, pleoapele inferioare baggy, ochii scufundati si asimetria pleoapelor inferioare.

Care sunt unele dintre avantajele unei blefaroplastii cu laser CO 2 asupra unei blefaroplastii traditionale?

Principala diferenta intre cele doua proceduri este ca un laser CO2 sigileaza vasele de sange in timpul operatiei, in timp ce un bisturiu nu.

Aceasta sigilare a vaselor de sange are ca rezultat mai putina vanatai si umflare, ceea ce avantajeaza atat pacientul, care va arata mai bine mai curand dupa operatie, cat si medicul, care este capabil sa ia decizii mai precise in timpul operatiei, deoarece exista mai putina vanatai si umflare. in zona de tratament.

Unele dintre avantajele blefaroplastiei cu laser CO 2 includ:

  • Sangerare minimizata – Pe masura ce fasciculul laser vaporizeaza tesutul, sigileaza vase mici de sange. Sangerarea redusa face chirurgia cu blefaroplastie mai rapida si mai usoara pentru chirurg.
  • Riscul redus de cicatrizare – Zonele care sunt atinse de fasciculul laser CO 2 se vindeca cu o contractie mai mica a plagii si cicatrici datorita cantitatii reduse de miofibroblaste formate la locul chirurgical.
  • Mai putina umflare si disconfort – fasciculul laser CO 2 sigileaza limfaticele care duc la o umflare si disconfort postoperator mai putin.
  • Timpul de recuperare mai rapid – Traumatisme reduse, sangerare minimizata, mai putina durere si umflare duc la timpuri de recuperare initiale mai rapide.

Cum este recuperarea dupa o blefaroplastie cu laser?

Exista un risc mai mic de infectie, umflare mai mica, risc redus de cicatrici, iar pacientii au raportat mai putine dureri postoperatorii si o functie mai buna (in primele 7 zile dupa operatie) decat interventiile chirurgicale efectuate cu scalpele.

Acesta este unul dintre motivele intemeiate datorita caruia, multe persoane care au in vedere o asemenea interventie chirurgicala in cabinetul renumitului Dr-Renert, acceseaza https://www.dr-renert.com/portfolio/blefaroplastia-cu-laser, pentru mai multe informatii, si pentru o eventuala programare.

Cat costa o blefaroplastie cu laser?

Costul unei blefaroplastii cu laser poate varia in functie de amploarea interventiei chirurgicale de care aveti nevoie. Planurile de asigurare medicala acopera rar procedurile de blefaroplastie pur cosmetice.

De-asemenea, costurile difera de la un medic la altul, insa persoanele care isi doresc o interventie chirurgicala sigura si cu cele mai bune rezultate, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre Dr-Renert.

Pot fi canditat/a pentru o astfel de interventie?

Unele atribute ale unui candidat bun pentru chirurgia cu blefaroplastie cu laser includ:

  • persoana care nu are boli preexistente care sa afecteze viata sau afectiuni medicale care sa afecteze vindecarea post-chirurgicalal
  • persoana cu perspectiva pozitiva, avand in vedere obiective realiste pentru chirurgia laser cu blefaroplastiel
  • persoana nefumatoare poate urma o asemenea interventie.

Intrebati-va medicul daca sunteti un candidat bun pentru chirurgie cu blefaroplastie cu laser. Cunoscandu-va istoricul medical, stiind daca fumati sau nu, si exprimandu-va asteptarile de la o astfel de interventie, cu siguranta medicul va va putea spune daca sunteti candidatul ideal pentru o astfel de interventie sau nu.

Acestea sunt in mare parte cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti despre blefaroplastia cu laser, daca luati in calcul o asemenea interventie.