Cum alegi gelul de constructie potrivit – descopera gama de la NoliaShop.ro

Gelurile de constructie sunt alese in functie de priceperea pe care o are fiecare manichiurista. Este intra-adevar destul de dificil sa te rezumi la cateva optiuni din atat de multe. La Nolia Shop vei gasi o lista suficient de vasta, insa nu atat de variata – de ordinul zecilor – pentru a nu complica aceasta misiune.

Alegerea tipurilor de geluri de constructie are implicatii in ceea ce priveste rezultatul final si nu numai. Daca nu este ceva potrivit, fie incepe sa curga, fie dupa uscarea in lampa nu va pastra forma corecta a arcului C. Alte efecte ce apar ca urmare a unei alegeri necorespunzatoare de gel tine de cum se comporta manichiura in timp – apar exfolieri, ingalbeniri, suprafata se matifiaza.

  • Decide lungimea unghiilor

Pentru o manichiura cu unghii lungi, chiar extreme ai nevoie de un gel dens, care nu curge si se modeleaza mai mult timp. Tine insa cont ca acestea elimina de regula mai multa caldura cand este uscat la lampa, dar are o aderenta foarte buna.

Pentru unghii mai scurte, medii poti folosi gelurile cu densitate medie ce se vor autonivela rapid. In cazul incepatoarelor va fi poate mai usor sa foloseasca geluri fluide, cu densitate medie.

  • Constructie de unghie sau intretinere?

Sunt cazuri in care produsul este util in ambele proceduri sau specific pentru fiecare in parte. Diferenta majora tine in cele din urma tot de densitate.

  • Tipul de lampa folosita

Timpul optim de polimerizare difera, la cele led fiind mai scurt. In functie de tipul de lampa pe care o detii poti tine cont ce iti optimizeaza timpii de realizare a unei manichiuri.

Geluri de constructie de la Nolia Shop

Indiferent la ce nivel lucrezi acum, ca esti incepatoare in arta unghiilor sau deja experimentata, vei gasi abordarea de la Nolia Shop ca fiind una avantajoasa. Produsele sunt profesionale, testate in prealabil, asadar ai parerea avizata a unui specialist. Asta ar putea sa te ajute din start.

Gasesti aici geluri de tip builder, cu o consistenta medie, cele utile pentru tehnica fara pilire, geluri mousse, inclusiv cele flexibile cu o vascozitate ca de jeleu. In variante mai economice sunt cele Evo si nu in cele din urma amintim si de Carbon PolyGel, ce sunt putin autonivelante.

O paleta cromativa variata si posibilitate de a comanda rapid, cu expediere a produselor chiar si in afara tarii, Nolia Shop nu iti impune limite in ceea ce priveste comanda dorita. Detalii regasesti in cadrul paginii oficiale.