Tratament pentru hemoroizi

Dilatatii venoase patologice, hemoroizii apar la nivelul canalului anal si devin patologice odata cu inflamatia lor. La baza aparitiei hemoroizilor stau mai multe cauze care difera de la pacient la pacient.

Acestia cauzeaza stare de confort si problema lor nu poate fi discutata mereu. Este o afectiune rusinoasa, dar care dispune de tratament. Hemorlin este un tratament pentru hemoroizi natural care are ca scop imbunatatirea circulatiei sanguine. Produsul se gaseste sub forma de creme sau sinergie.

Hemoroizii apar din cauza unui consum redus de lichide, a constipatiei cronice, sedentarismul, abuzului de alcool, factorilor alimentari sau acumularea presiunii in zona bazinului. Evitarea aparitiei acestora poate fie efectuata prin a evita toate cauzele.

Astfel trebuie sa maresti consumul de lichide, sa nu stai foarte mult pe scaun, sa elimini alimentele prea picante sau prea condimentate, sa reduci consumul de alcool si sa maresti consumul de fibre. Totusi, daca hemoroizii au aparut deja, urmeaza tratamentul cu Hemorlin!

Hemorlin este un produs natural, atat crema cat si sinergia. Modul de administrare si compozitia este diferita la fiecare produs, dar au acelasi scop: eliminarea inflamatiilor anale, a hemoroizilor si a fisurilor anale.

Hemoroizii au mai multe simptome pe care le genereaza atunci cand apar, respectiv: dureri in timpul defecarii, inflamatii, sangerare anala si prurit anal. Produsele Hemorlin te pot ajuta sa elimini hemoroizii si sa scapi de disconfortul creeat de acestia.

Daca alegi un tratament pentru hemoroizi sub forma de sinergie, Hemorlin se utilizeaza local, cate 4 picaturi de trei ori pe zi. Se poate utiliza de catre adulti si copii cu varsta de peste 6 ani. Acesta are efect purifiant, oxigenant, tonic, astrigent, decongestionant genos, vasoconstrictor, hemostatic, antiseptic, cicatrizant, antiinfectios, reparator, regenerant si antiinflamator. In compozitia Hemorlin sinergie se afla Menta, ulei esential de Chiparos si ulei de Argan.

Hemorlin crema actioneaza ca un antiseptic si dezinfectant. Efectele sale sunt calmante si tonifiante, imbunatatind astfel circulatia sanguina. Crema poate fi folosita ca tratament pentru hemoroizi, aplicata local o data pe zi, seara. Tratamentul se face timp de 10 zile si dupa se ia o pauza de trei saptamani.

In compozitia cremei se regasesc flori de galbenele, unt de cacao, frunze de cretusca, flori de coada soricelului, ceara de albine, scoarta de salcie, muguri de plop negru, frunze de marul lupului, radacina de spanz si radacina de tataneasa. Aceste ingrediente se folosesc si separat in bai pentru igiena intima. Produsul are ca scop utilizarea lor simultan pentru un efect mai mare.

Hemorlin sinergie si Hemorlin crema sunt un tratament pentru hemoroizi, natural si testat dermatologic. Produsele se folosesc pentru a imbunatati circulatia sanguina, pentru a elimina hemoroizii si starea de disconfort pe care acestia o genereaza.

Inflamatiile anale pot fi atat de intense incat statul jos devine ceva imposibil. Pentru a evita toate aceste probleme, Hemorlin e gata sa te ajute! Elimina hemoroizii si durerile anale prin simpla utilizare a acestor tratamente naturiste. Crema si sinergia au ingrediente diferite, dar actioneaza similar.