Cat te costa sa trimiti bunuri proprii prin curier rapid?

Clasica intrebare: alegi sa expediezi colete prin posta sau prin curier rapid? Dupa cum prea bine vezi, mai toata lumea isi orienteaza atentia asupra firmelor de curierat si chiar au si de ce, daca e sa privim atent avantajele. Tu ce ai de gand sa alegi?

Acum nu trebuie sa ascundem adevarul. Te costa mai putin sa trimiti prin posta, insa nu uita ca dureaza ceva mai mult timp pana cand coletul tau ajunge la destinatie. In schimb, in ceea ce priveste curierul rapid, chiar daca te costa o idee mai mult, coletul poate ajunge la destinatia aleasa de tine chiar si in aceeasi zi.

E-livrat – firma de curierat ce iti ofera servicii si preturi corecte!

E-livrat este o firma de curierat mai noua pe piata de profil din Romania, insa cu standarde imbunatatite, cu mult peste cele cu care erai obisnuit. Vorbim de un colectiv tanar, dedicat meseriei pe care o practica, o echipa de oameni mereu acolo pentru a te ajuta.

Lista de servicii a celor de la E-livrat este disponibila in cadrul site-ului lor oficial: e-livrat.ro. Oricum pentru a beneficia de serviciile lor trebuie sa ii contactezi telefonic – gasesti acolo toate datele de care ai nevoie.

Cat te costa sa trimiti un colet oriunde in tara prin E-livrat?

Un pret exact nu iti pot spune pentru ca stii si tu ca depinde de distanta dintre expeditor si destinatar si nu numai. Insa, cei de la E-livrat au dezvoltat un sistem prin care poti realiza o cotatie de pret. Gasesti in cadrul site-ului lor oficial, e-livrat.ro, un calculator virtual prin care poti face aproximari de pret.

In acest fel, inainte de a-i contacta pentru serviciul propriu-zis, vei sti cat te costa totul. Daca va fi nevoie sa platesti servicii extra, ei te vor anunta la telefon.

Asadar, tu trebuie doar sa selectezi locatia de la care trimiti coletul, destinatia, despre ce tip de expeditie este vorba – colet sau plic -, dar si tipul de plata – cu ramburs sau fara ramburs. Totodata, mai trebuie sa completezi si valoarea ramburs, greutatea expeditiei (in kg), dar si valoarea declarata a coletului. Mai departe iti va fi afisat pretul aferent serviciului ales.

Bineinteles, serviciile curier rapid azi si curier rapid a doua zi sunt destinate doar publicului bucurestean si ilfovean. Daca nu esti din aceste zone, serviciul curier national azi este pentru tine.

Acceseaza e-livrat.ro pentru a obtine si mai multe detalii cu privire la serviciile ce iti sunt puse la dispozitie si preturile aferente.