Ai nevoie de un psihoterapeut bun din Bucuresti? Apeleaza la Daniel Ivan!

Sunt o gramada de momente in viata in care simti nevoia sa vorbesti cu un psihoterapeut! Sunt o multime de situatii ce te pot da peste cap, schimbandu-te complet.

Si, de asemenea, sunt situatii in care varianta psihoterapeutului este ultima la care apelezi, in faza in care nu mai gasesti nicio alta solutie. Vedem in continuare de ce ar trebui sa ajungi cat mai repede la cabinetul psihoterapeutului Daniel Ivan.

Contrar gandirii pe care multi dintre noi o au, varianta sedintelor de psihoterapie poate fi din start luata in considerare. Insa la noi se intampla de obicei altfel: intai incercam sa iesim singuri din diverse situatii limita, daca nu reusim asa, incercam sa apelam la ajutorul celor apropiati si abia in ultima faza ajungem la un specialist.

In mod normal, nu ar trebui sa astepti atat de multe deoarece cu timpul, problemele se pot agrava. In momentul in care simti ca singur nu poti face fata, urmatorul pas ar trebui sa fie sedintele de psihoterapie.

Esti din Bucuresti? Iata o sugestie pentru tine!

Indiferent ca ai nevoie de psihoterapie individuala, terapie de cuplu, terapie de familie, hipnoterapie sau de sedinte ce urmaresc dezvoltarea personala, este important sa gasesti un psihoterapeut bun in Bucuresti.

Nu stii unde il gasesti? Recomandarea mea este sa iei legatura cu psihoterapeutul Daniel Ivan. Acesta detine pregatirea si experienta necesara pentru a face fata cu brio oricarei situatii, oricat de complicata ar parea la prima vedere.

Sedintele de psihoterapie se muta si in mediul online!

Ceea ce trebuie sa stii este ca, daca nu locuiesti in Bucuresti sau in apropiere, poti oricand beneficia de sedinte de psihoterapie online. Toate serviciile de psihoterapie de care am mentionat anterior si care in mod normal se tin in cabinet psiholog Bucuresti, pot fi acum tinute si online de catre psihoterapeutul Daniel Ivan.

Sedintele au aceeasi durata si acelasi tarif ca si cele fizice, din cadrul cabinetului. In acest fel, Daniel Ivan poate veni in ajutorul tuturor, indiferent de zona tarii in care locuiesc cei interesati.

Ai o multime de avantaje si atunci cand optezi pentru varianta online. Reduci timpul si costurile aferente deplasarii pana la cabinet. In plus, este posibil sa ai anumite retineri in momentul in care te afli fata in fata cu un strain, in speta psihoterapeutul. Online, iti va fi mai usor sa le depasesti.

In functie de disponibilitatea psihoterapieutului, poti opta pentru sedinte la anumite ore la care de regula cabinetul este inchis.

Indiferent ca optezi pentru sedintele in cabinet sau in spatiul online, psihoterapeutul Daniel Ivan iti este alaturi! Il poti contacta prin intermediul site-ului oficial danielivan.ro, pe adresa de mail contact@danielivan.ro, prin apel telefonic la numarul 0761.600.020 sau te poti prezenta pentru o programare direct la cabinetul situat in Bucuresti, sector 1, Piata Victoriei – Soseaua Nicolae Titulescu nr. 1, bl. A7, sc. 2, et. 1, apt. 31, interfon 31.