Fericirea ti-o cladesti singur. Investeste in starea ta de bine, investeste in fotolii Masatto

Unii se refugiaza in lectura, in muzica, in privitul emisiunilor preferate. Altii prefera masajele, in timp ce se bucura si de toate aceste activitati. Cum e posibil? Gratie fotoliilor de masaj Masatto, fotolii compacte ce maseaza ca profesionistii. Si pentru asta nu trebuie sa planifici sedinte de masaj, sa te deplasezi.

Disponibilitatea 24/24, 7/7 este un alt atu ce face ca aceste fotolii sa fie dorite. Cum este sa ai la indemana mereu o solutie pentru a te energiza, a te relaxa si a recastiga starea de bine? Este fericire pura, numaidecat!

Investeste in ceea ce conteaza pentru tine!

Fotoliile de masaj cladesc in jurul experientei in sine o lume a relaxarii. Sunt cele care iti promit sa iti redea starea de zen. Investitia merita in masura in care intelegi cum te pot ajuta astfel de fotolii zi de zi. In cazul in care ai dureri cronice – masajele zilnice sunt nu doar o eliberare de durere, ci si o terapie recomandata zilnic. Poate fi destul de costisitor sa investesti in sesiuni repetate de masaj profesional.

In plus, fotoliile Masatto includ si tehnologie moderna de scanare. Inainte de a incepe efectiv sesiunea de masaj, scanarea va fi un prim pas pentru personalizarea miscarilor. Rolele, pernele de aer si efectiv toata tehnologia din spate va masa precis si profund, la intensitate asa cum iti doresti si cum suporti. Totodata un alt avantaj aici se refera la faptul ca toti membrii din familie pot folosi fotoliul in cauza. Din nou, ceva convenabil si deci rentabil.

Oferte de la Masatto!

Luna aceasta este una mult asteptata daca ne gandim la perioada Black Friday. Este ocazia poate unica, anuala, cand poti obtine reduceri consistente. Acum mai mult ca oricand, daca ai in plan investitia intr-un astfel de fotoliu poti profita de reduceri si de oferte fotolii masaj.

Daca inca mai sunt motive sa te convingi poti testa gratuit oricare din fotoliile Masatto. Acestea sunt disponibile pentru testare gratuita, in oricare din showroom-urile din tara. Poti de asemenea sa ceri livrarea fotoliului dorit la tine acasa. Din nou, este gratuit!

Un fotoliu de masaj poate fi un pas spre a cladi o realitate, zilnica, in care te simti bine si gata sa infrunti orice ar aparea.

Contact Masatto:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Noul showroom in Bucuresti: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 97