Gradinaritul nu se opreste niciodata – iata cum pot obtine legume gustoase si pe timpul iernii, cu ajutorul eshopului Nu Oricum

Din dorinta arzatoare a unora dintre noi de a gradinari continuu au aparat serele si solariile. Prin intermediul serei poti lucra in gradina la orice ora din zi si din noapte, fara a tine cont de sezonul aflat in desfasurare. Nu Oricum este magazinul din care poti achizitiona toate echipamentele necesare pentru a crea sere si solarii.

Revenind la ale noastre, atat timp cat dispui de o sera sau ai de gand sa iti construiesti una, esti doar la un pas distanta de a beneficia de legume suculente si sanatoase in toiul iernii. Exista cateva masuri pe care trebuie sa le iei, pentru ca totul sa se desfasoare conform asteptarilor tale. Nu uita de Nu Oricum pe care il gasesti si in mediul online: nuoricum.ro.

Sistemul de incalzire nu trebuie sa lipseasca!

Pentru ca legumele tale sa se dezvolte armonios, avand in vedere cu ce temperaturi vine iarna la pachet, ai nevoie de un sistem de incalzire. Chiar daca solarul tau dispune de izolatie termica, sa stii ca nu e suficient pentru a pastra totul sub control.

Controleaza umiditatea si distributia caldurii!

Caldura excesiva, in contact cu temperatura scazuta de afara, poate crea un adevarat dezastru in sera, respectiv o umiditate peste media normalului. Asadar, tu trebuie sa tii sub control acesti doi parametri: umiditatea si temperatura.

Un ventilator industrial iti poate fi de ajutor aici. Prin intermediul sau poti distribui caldura in intreaga sera. Totodata, aerul este recirculat, iar umiditatea este tinuta complet sub control.

Lumina din belsulg

Anumite legume, pentru care gasesti seminte pe nuoricum.ro, au nevoie de aproximativ 10 ore de lumina pe zi pentru a se dezvolta armonios. Avand in vedere cat de scurta este ziua in iarna, singura ta solutie pentru a te putea bucura de legume este sa montezi un solar o sursa artificiala de lumina.

Recomandate in acest sens sunt lampile cu vapori de sodiu de inalta tensiune, cele ce emit o lumina galben-portocalie. Gasesti astfel de lampi extrem de usor in comert.

De asemenea, o alta recomandare este sa investesti intr-un sistem de irigatii performant. Nu uita ca seminte diverse de legume gasesti pe nuoricum.ro. Tot ce acolo poti achizitiona si ingrasaminte, substraturi si turba pentru flori si legume, dar si erbicide.

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele disponibile, poti lua legatura cu cei de la Nu Oricum la numarul de telefon 0787 603 417 sau prin e-mail: office@nuoricum.ro / comenzi@nuoricum.ro. Sediul lor se afla in comuna Baleni, judetul Dambovita, soseaua Bucuresti-Targoviste.