Ce trebuie sa stii cand doresti sa cumperi de la un centru de dezmembrari piese auto

A existat o perioada in care oamenii au descoperit centrele de dezmembrari si au ales ca acest loc sa le fie sursa de achizitie pentru piesele auto necesare. Desigur, au fost vremuri incerte, in unele cazuri nu a existat compatibilitate cu masina sau nu a durat mult pana cand a aparut o defectiune si o nevoie de a reinvesti.

Acum insa, lucrurile sunt mai evoluate. Cel putin daca descoperi centrul Wolcar, unul din cele mai mari de acest gen din Craiova, stii sigur ce alegi si ce calitate au piesele acestea.

Ce trebuie sa stii

Un centru de dezmembrari auto Craiova cum este Wolcar nu este piata. Asadar, nu te gandi ca poti merge sa negociezi. Prefera de altfel sa eviti astfel de situatii, caci iti cam bate la ochi din start ca cel care vinde practic doreste sa faca bisnita, sa scoata oricat pe orice. Dar pe tine te intereseaza sa fie o piesa buna care chiar sa te ajute.

De asemenea, trebuie sa stii ca nu poti cere garantie extinsa. Sunt centre de acest gen care nici nu ofera asa ceva. Din nou, este ceva ce ar trebui sa eviti. Cei de la Wolcar iti pot oferi o garantie de 3 luni pentru ceea ce cumperi de la ei, asta in conditiile in care iti si verifica piesa pe bancul de lucru, inainte de a trimite coletul catre tine sau inainte de a veni sa iti ridici comanda, la sediul lor.

Cine vinde nu este si mecanic. Un centru de dezmembrari este locul in care masinile cu defecte majore sunt exploatate pentru piese. Nu te poti astepta ca tot aici sa iti si repari tu masina. Intr-adevar insa, Wolcar este un astfel de centru, dar are si un service autorizat. Este ideal daca poti in acelasi loc sa iti rezolvi doua situatii majore, sa faci rost de o piesa si sa o si inlocuiesti.

Nu in ultimul rand, trebuie spus ca preturile la piesele auto provenite din dezmembrari sunt mai accesibile, fata de varianta acestora cumparata din magazine sau comandate cine stie de la ce furnizor.

Insa nici nu te pot astepta sa fie un chilipir. Poti cumpara in siguranta de aici, aproape orice, insa nu si consumabile. Pentru a fi sigur ca este ce trebuie pentru masina ta alege piesele numai dupa ce aplici filtrul aferent, in functie de masina detinuta – model, an de fabricatie.

Contact

wolcar@yahoo.ro

076.8912.489