Oja semipermanenta, alegerea potrivit pentru o manichiura de durata

In plin sezon de iarna, cand sarbatorile mult asteptate sunt in prag, unele femei inca mai pregatesc cele necesare pentru masa festiva, iar altele deja se gandesc la manichiura pe care sa o poarte. Grija pentru unghii trebuie sa o aiba oricine. Acestea sunt asemenea unei carti de vizita. Cu atat mai mult cele care doresc sa fie in tendinte vor urmari ultimele modele in materie de unghii si le vor aplica cu entuziasm de sarbatori.

Interesul este de a beneficia insa de o manichiura durabila, care sa elimine grija unor unghii inestetice deja dupa primele saptamani. Pentru aceasta calitate este recunoscuta oja semipermanenta, desigur ca nu orice produs ce poarta aceasta denumire este recomandat, ci doar cele care se evidentiaza printr-o calitate superioara.

Nolia Shop, spre exemplu, este un magazin online care a castigat aprecierea publicului feminin din tara, dar si de peste hotare, prin produsele profesionale comercializate.

O manichiura de durata cu oja semipermanenta de la Nolia Shop

De un ajutor imens, mai ales pentru gospodinele care doresc siguranta ca manichiura lor ramane impecabila si dupa gatit, oja semipermanenta devine pata de culoare din viata ta. Daca esti deci preocupata de aspectul unghiilor tale, te invit sa descoperi produsele profesionale pe care Nolia le-a lansat, cu drag, pentru femeile ca tine.

Ai sansa de a adorba un stil unic, cu putina imaginatie si produsele potrivite. Simpla ca un lac, insa durabila ca un gel, oja semipermanenta castiga loc in preferintele femeilor de pretutindeni. Acest tip de oja este simplu de aplicat si se face cu o pensula clasica.

Diferenta o face faptul ca dupa ce ai aplicat un strat de oja, este necesara polimerizarea acestuia, folosind o lampa cu led sau una UV, dupa posibilitatea ta. Timpul de uscare este destul de mic comparativ cu alte variante – 2 minute. Te bucuri apoi insa de unghii rezistente, estetice, deosebite, perfect tari si bine uscate.

Realizarea unei astfel de manichiuri este rapida si usoara, poate si motivul pentru care este atat de populara astazi. In functie de preferintele tale cromatice, dar si de ceea ce se poarta in aceasta iarna, te invit in magazinul Nolia pentru a descoperi variantele potrivite tie, dar si o varietate de produse cosmetice pentru manichiura care te vor ajuta sa faci din unghiile tale un adevarat rasfat. Descopera-le pe toate pe noliashop.ro.

Contact:

nolia@noliashop.com

orders@noliashop.com

0753 504 472