Cea mai buna metoda de a-ti repara telefonul

Telefoane au devenit de cativa ani un obiect indispensabil, pe care fiecare dintre noi il poarta oriunde merge. In cazul in care plecam de acasa, verificam de cateva ori daca nu cumva am uitat telefonul acasa. Ce este drept, ele sunt foarte folositoare, cand nu sti drumul, cand vrei sa vorbesti cu cineva, cand vrei sa asculti muzica, sa te joci si multe alte activitati care se pot realiza prin intermediul unui telefon. Cum telefoanele au evoluat tot mai mult, la fel si service-urile gsm au evoluat la fel de mult, astfel ca daca ai o problema cu telefonul tau ai la dispozitie o serie de service-uri din care sa alegi. 

Pentru ca sunt o multime de service-uri, in functie de ce tip de telefon ai poti sa iti alegi service-ul la care sa iti duci telefonul. Daca ai un Iphone este de preferat sa alegi un service special conceput pentru reparatii la Iphone. In cazul celor universale este posibil ca acolo sa nu aiba toate instrumentele si piesele de care ai nevoie si de aceea, exista posibilitatea sa nu fie o reparatie de calitate sau sa nu se poate realiza in niciun fel. Daca mergi la un service special pentru Iphone, acolo tehnicienii vor avea toate instrumentele de care au nevoie si la fel si piesele. 

In schimb, daca ai un telefon Android, in aceasta situatie nu este o alegere atat de dificila in privinta alegerii unui service cat mai bun. Daca de exemplu ai un Samsung Galaxy A5 2016 si ai avut ghinionul de a-l scapa si de a-l sparge, va trebuie sa mergi la un service pentru a-l repara, pentru a-i inlocui sticla la Samsung Galaxy A5 2016

Dar exista cateva defectiuni, stricaciuni minore care s-ar putea repara de acasa daca te pricepi, daca ai toate instrumentele si piesele de care ai nevoie. Daca nu ai nicio idee despre cum ai putea sa iti repari telefonul, este cel mai indicat sa nici nu incerci sa il repari, pentru ca exista cateva piesele care sunt foarte sensibile, iar daca ai atins o piesa care nu trebuia atinsa, exista sansa ca ea sa se fi stricat si tot la service va trebui sa mergi, doar ca in loc de o reparatie, vei plati doua. Asa ca, indiferent de defectiune, este recomandat sa mergi la service pentru a preveni o alta stricaciune. 

Norocosii care au inca garantie la telefon, nu vor trebui sa plateasca nimic, pentru ca va trebui sa duca telefonul la companie, care pe baza garantiei si a bonului, vor suporta toate cheltuielile. 

Prin urmare, apelarea la un service special pentru Iphone, in cazul in care ai un Iphone este varianta cea mai buna, iar in cazul telefoanelor Android, apelarea la orice service gsm este cea mai buna varianta.