Cum iti poti mentine picioarele sanatoase la un loc de munca solicitant, cu Maribon

Orice activitate zilnica necesita deplasarea dintr-un loc in altul si uneori sentimentul de spini in talpa te opreste din a mai face orice ti-ai propus. Disconfortul creat de durerea de picioare nu poate fi trecut cu vedere, deoarece acestea sunt pur si simplu stalpii nostri pe care ne bazam zilnic.

Tot ce poti face este sa ai grija de confortul acestora pentru a evita punctul in care nu mai poti calca deloc pe talpi. Intr-un loc de munca solicitant care necesita deplasarea dintr-un loc in altul cat mai repede, sunt necesari niste papuci speciali care sa te poata purta peste tot pe tot parcursul zilei.

Utilitate, nu doar aspect

Cand alegi o pereche de papuci este important sa indeplineasca anumite caracteristici, nu doar sa arate bine. Pe maribon.net se pot gasi modele diverse pentru orice ocazie si sezon. Pentru deplasarea pana la locul de munca se poate opta pentru orice pereche de papuci din gama disponibila, care sa se potriveasca stilului si out-fit-ului pentru care optezi.

Totusi, pentru o buna stare si confort ridicat sunt alte variante care ajuta la mentinerea sanatoasa a picioarelor si care evita suprasolicitarea acestora. Pentru variante poti da click aici pentru saboti medicinali de la Maribon care pot fi achizitionati la preturi accesibile si in culori diverse sau chiar cu imprimeu cu flori, avand in vedere ca se apropie primavara.

Acestia sunt cel mai des folositi de asistentele medicale sau de farmaciste, dar oricine poate opta pentru aceasta varianta, deoarece permite piciorului sa respire chiar daca are varful inchis. Confortul este incomparabil datorita materialului care se pliaza perfect pe picior, devenind astfel special creat pentru tine.

2  in 1

Se poate combina utilul cu placutul cu ajutorul celor de la Maribon cu ajutorul papucilor 2 in 1 cum imi place mie sa ii numesc, deoarece permit relaxarea piciorului in timp ce acesta este suprasolicitat. Este un paradox oarecum, dar totusi este posibil.

Cu ajutorul acestor saboti cu masaj mersul va deveni o placere si toate locurile in care trebuie sa ajungi pe parcursul zilei nu vor mai fi un calvar. Cu fiecare pas pe care il faci acesti papuci te incanta cu un masaj in talpi cu ajutorul formelor special adaugate 3D care actioneaza asupra piciorului. Cu ajutorul lor abia vei astepta sa te plimbi de colo colo pentru a profita de acest masaj gratuit care poate schimba starea in bine.

Pentru a vizualiza toate produsele disponibile se poate accesa site-ul sau ii puteti contacta pe reprezentanti la adresa de e-mail info@maribon.net  sau la numarul de telefon 0758 913 926.