Forajele cu ajutorul Eco Drill – un mod de a beneficia de apa curata

Cei care locuiesc la casa au deseori probleme cu apa potabila. Accesul la reteaua de apa este deseori greu de obtinut sau inaccesibila. Intr-o gospodarie este important sa existe mereu acces la reteaua de apa pentru ca oricine are nevoie de ea in multe activitati.

Pentru a evita intreruperea de la apa orasului si costurile lunare pentru apa, cei care stau la casa pot opta pentru un foraj care le face accesul la apa. Costurile sunt de moment, dar investitia se recunoaste in timp.

Forajele in puturi

Forajele se pot face in puturi de mare sau de mica adancime. In functie de acest aspect sunt anumite avantaje si dezavantaje si procedee specifice. Cel mai mare avantaj al unui put este ca distribuie casei apa 24 de ore din 24. Costurile lunare pentru apa dispar. Apa este filtrata, astfel vine fara impuritati si poti beneficia oricand de ea.

Forajele in puturi de mica adancime sunt mult mai usor de realizat si costurile sunt mai reduse, dar este mai posibil sa apara impuritati in apa, ceea ce la forajele de mare adancime nu se intampla. Pentru puturi de apa medie,

Eco Drill este formata dintr-o echipa specializata pe foraje si in decursul anilor s-au dezvoltat astfel incat sa poata obtine apa prin forare prin mai multe tehnici. Una dintre ele ar fi forajul hidraulic rotativ care este mult mai complexa, dar care da rezultate mai bune. In Romania nu se prea utilizeaza din cauza complexitatii si materialelor auxiliare necesare, dar Eco Drill poate oferi acest tip de serviciu.

Cum se stabileste tipul de foraj necesar

Specialistii pot alege tipul forajului si adancimea la care trebuie realizat in functie de mai multe variabile. In functie de datele consumatorului cu privire la debitul lunar necesar, debit zilnic necesar si debit maxim, un foraj la intrarea in casa poate acoperi necesitatea de apa a suprafetei locuibile, spre exemplu.

Costurile pentru o astfel de lucrarea depinde de loc in special, de aceea pe site-ul ecofrillforaje.ro puteti cere o oferta, care va fi stabilita in functie de locul exact in care aveti nevoie de un foraj. Acesta se stabileste in functie de tipul solului, adancimea de forare si debit.

Eco Drill este firma specializata pentru aceste foraje deoarece au o vasta experienta in domeniu si sunt in continua dezvoltare. Seriozitatea si lucrul bine facut se enumera printre caracteristicile lor, iar garantia de minim 2 ani pe care o ofera tuturor lucrarilor denota faptul ca au incredere in ceea ce fac.

Contact:

office[@]ecodrillforaje.ro

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau