Primul ajutor in propria casa – de ce ai nevoie de un tensiometru de la comenzi.ro

Contextul pandemiei ne-a invatat intr-un anumit fel cat de important este sa descoperi primul diferitele probleme de sanatate care isi pot face aparitia in viata ta. Este important sa identifici problema singur, pana nu se agraveaza, in scopul de a ajunge la medic la timp.

Cei de la comenzi.ro au in portofoliu o gama larga de produse ce tin de aparatura medicala care se poate utiliza cu usurinta in propria casa. Cu cat varsta inainteaza, cu atat suntem mai predispusi la anumite probleme suntem si pentru a le tine sub observatie avem nevoie de aparatura specifica.

Nimic nu poate masura mai bine temperatura decat un termometru special pentru corp, sau nici o alta metoda nu are eficienta unui aparat cu aerosoli  in vederea reducerii tusei copilului.

Preventia si supravegherea. Primul pas

Problemele de inima pot fi identificate cu ajutorul unor tensiometre pentru a tine sub supraveghere starea de sanatate. Preventia este primul pas in vederea salvarii unei vieti sau chiar a propriei vieti.

Tensiunea reprezinta presiunea asupra peretilor arterelor care daca depaseste o anumita limita poate evidentia anumite probleme destul de grave. Niciodata nu este in van un lucru cumparat si avut la indemana, cum sunt tensiometrele.

Astfel de produse de pe comenzi.ro sunt digitale si mult mai usor de utilizat decat cele clasice. Citirea rezultatelor este mai optima si indicatiile de folosire ajuta la identificarea corecta a rezultatelor. Aceste tensiometre pot masura tensiunea arteriala sistolica si diastolica, dar si pulsul.

Verificarea pulsului este recomandata si persoanelor anxioase sau care se panicheaza usor, in vederea  mentinerii in limite normale a batailor inimii.

Utilizarea tensiometrului. Simplu si util

Tensiometrele digitale au un motoras electric si o pompa integrata. Acestea detecteaza micro-vibratiile sau oscilatiile din vasele de sange care sunt transformate in semnale electrice si mai apoi interpretate de aparat.

Un plus al tensiometrelor digitale este ca memoreaza ultimele 10 – 20 de valori si permite gestionarea valorilor a mai multor persoane, nu le adauga pe toate in acelasi tabel.

Pentru ca valorile sa fie cele corecte acesta trebuie aplicat direct pe piele si sa acopere aproximativ 12 – 13 cm de piele. Miscatul sau vorbitul trebuie  evitate in timpul masurarii, pentru a nu interveni la rezultat.

Pentru a vizualiza toata gama celor de la comenzi.ro in materie de tensiometre si in vederea achizitionarii aparatului potrivit pentru tine, poti apela la numarul de telefon 031-0050198 de luni pana vineri in intervalul orar 9-17.