Protectiile pentru suzete – utile pentru siguranta bebelusului

Asa cum se spune in popor, copilul este “icoana vie in casa”, din momentul in care apare pe lume. Odata cu venirea unui bebelus pe lume, multe lucruri se schimba in viata si casa  parintilor.

Lucrurile nu vor mai fi niciodata ca inainte. Programul de somn va fi altul, temperatura casei, alimentatia si asa mai departe, toate se vor invarti in jurul copilului pentru a-i oferi tot ce este mai bun. Bebelusii se dezvolta si cresc intr-un ritm foarte accelerat, iar fiecare luna vine cu noi provocari si evolutii.

Instinctul de mama in special, este de a avea grija in primul rand de sanatatea copilului, pentru a creste intr-un mediu curat si, bineinteles, igienizat. Asa cum bebelusul trece prin multe etape pana sa creasca, vine si vremea suzetei, un obiect nelipsit din casa unei familii cu bebelusi.

Viata cu bebele este grea uneori, pentru ca trebuie sa fii in permanenta atent pentru a nu se lovi sau pentru a nu inghite anumite obiecte. Insa, poznele, rasul haios si fericirea de pe chipul bebelusului iti umplu sufletul de dragoste, protectie si bucurie.

Despre suzete

Alinarea bebelusului este unul dintre beneficiile suzetei. Ce trebuie sa stim si este foarte important, suzetele trebuie spalate mereu, deoarece dupa mai multe utilizari, ele sunt pline de bacterii avand in vedere ca sunt mereu umede, iar acest lucru poate dauna sanatatii copilului.

Pentru pastrarea in siguranta a suzetei, puteti opta pentru protectii suzeta. Un element oricine ar trebui sa il aiba pentru bebelusul sau.

Se spune ca suzetele cauzeaza probleme cu dintii. Atata timp cat suzeta nu este folosita in permanenta, ci doar atunci cand copilul are nevoie, bebelusul nu va avea probleme cu dentitia.

Parintii gasesc modalitati sau ii “mituiesc” pe copii ca sa renunte la suzeta. Va veni vremea cand bebelusul va renunta din propria initiativa la ea. Nu trebuie sa il fortam noi sa faca acest lucru, deoarece va avea instinctul de a o folosi mai mult.

Suzetele se gasesc in diferite marimi si forme, insa trebuie o atentie sporita atunci cand doresti sa cumperi una sau mai multe suzete deoarece ele sunt pe categorii de varsta si asta pentru a evita problemele cu dintii sau cu maxilarul.

La Little Prints exista o gama foarte variata de produse destinate bebelusilor, inclusiv protectii speciale pentru suzete. Acestea sunt foarte benefice, mai ales ca sunt realizate din silicon alimentar care nu contin substante toxice. Protectiile pentru suzeste se curata foarte usor cu apa si sapun sau chiar la masina de spalat vase.

Regasiti aici produse premium, disponibile in stoc generos. Detalii in cadrul paginii oficiale.

Contact:

hello@littleprints.ro

+40725766847