Stailer makes me happy – de fiecare data cand imi doresc o programare rapida la salon

Stailer este o platforma online ce am descoperit-o si eu destul de recent, datorita recomandarii unei prietene. Nu este lansata de prea mult timp, insa datorita utilitatii de care a dat dovada a luat avant, acaparand deja 5 orase importante si anume Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea si Bucuresti.

Probabil ca cel putin o data in viata ti s-a intamplat sa te invite cineva la un eveniment important, iar tu sa nu ai nici o programare facuta la vreun salon hair & beauty. A trebuit sa improvizezi pe acasa ceva, cateva bucle, un machiaj rapid, ce cu siguranta nu au rezistat pe cat ti-ai fi dorit.

Toata lumea stie ca trebuie sa-ti faci programarile cu cel putin cateva zile inainte, pentru ca saloanele ce le frecventezi mai au si alti clienti inafara de tine. Dar daca ti-as spune ca poti gasi rapid, cu o simpla cautare pe internet, saloanele dispuse sa te primeasca si astazi daca-ti doresti? Totul e acum posibil cu Stailer!

Cum anume te ajuta Stailer

Daca accesezi www.stailer.ro vei intra pe o prima pagina extrem de usor de inteles. Selectezi cateva filtre, iar acestea iti vor face cautarea saloanelor disponibile mai simpla. Practic obtii un rezumat in baza informatiilor, din care tu alegi stilistul care se incadreaza cel mai bine cerintelor tale.

Selectezi, locatia, genul tau, serviciul de hair & beauty dorit, data si ora si de acolo totul depinde de tine. Saloanele afisate vin cu detalii ce te vor ajuta sa simplifici si mai mult alegerea ta. Pretul, locatia salonului, recenzii ale altor clienti, cat si poze relevante, toate sunt disponibile vizualizarii.

Eu de exemplu imi doream de ceva timp un balayage si stiam ca nu pot merge chiar oriunde, din auzite, de pe la unul, de pe la altul. Am preferat sa intru pe Stailer si sa-mi formez eu o parere in baza informatiilor oferite.

E un procedeu ce trebuie realizat de profesionisti, nu de orice salon ce-l intalnesti intr-o scara a blocului ce nu au cunostinte in acest aspect. De aceea, dupa cateva priviri m-am convins sa ma programez la renumitul salon Transilvania din Cluj, fiindca stiam ca voi obtine parul pe care-l visam de cateva luni si-n somn.

De ce sa treci pe Stailer

Platforma este complet gratuita, pentru oricine. O poti folosi la orice ora din zi sau din noapte. De exemplu, iti poti face o programare rapida la unul din saloanele de manichiura si pedichiura din Cluj pentru a doua zi si la 2 noaptea daca n-ai ce face si nu poti adormi.

Macar stii ca a doua zi te relaxezi la salon, chiar de insomnia nu-ti da pace uneori. Opteaza totusi pentru a-ti face un cont client pe Stailer. Acesta te ajuta sa obtii acces catre propria ta agenda virtuala, unde tu vezi exact ce programari viitoare ti-ai facut, pe unde ai fost si de acolo iti poti seta chiar si remindere ca sa nu uiti vreodata cand trebuie sa ajungi la salon.

Este mult mai simplu acum sa ajungi la un salon din orasul tau. Economisesti timp, programul tau devenind mai flexibil, fiindca nu mai trebuie sa astepti tu ca stilistul tau sa fie disponibil. Mergi chiar azi la stilistul cu un scaun liber, cu ajutorul platformei Stailer.

Intra pe www.stailer.ro sa-ti faci prima programare online la un salon hair & beauty. Pentru alte informatii scrie la support@stailer.ro sau ia parte la live-urile Q&A de pe site.