Noi.ro iti da solutia stocului de articole foarte cautate: cele de uz casnic si menaj

Pentru antreprenorii ce detin un magazin prin care aprovizioneaza clientii cu diferite articole, este importanta colaborarea cu un furnizor de tip en-gros ale acestora. Doar asa vor putea aduce profit firmei, vor putea plati angajatii si vor reusi sa atinga succesul.

Noi.ro este locul pe care te poti baza, oferindu-ti nu numai calitate, ci si preturi imbatabile si chiar posibilitatea de a le negocia. De asemenea, pentru anumite sume cheltuite in acest magazin cash & carry clientii beneficiaza chiar si de discounturi deloc de neglijat.

Ce ar fi necesar in aceasta perioada pe rafturile tale

Desigur, in primul rand ar fi produsele de curatenie, igiena si dezinfectantii, atat de necesari mai ales in contextul actual. Dar, acum este momentul in care gospodinele se apuca de facut gemuri si dulceturi dintre cele mai bune si interesante, deci vor avea musai nevoie de borcane. Accesand catalogul online al celor de la noi.ro le vei regasi in diverse forme si dimensiuni, precum si diverse vase de gatit.

De asemenea, acum toata lumea pleaca prin concedii, fie singuri, fie cu familia. Vor avea nevoie de creme cu protectie solare, rogojine, prosoape si alte accesorii pentru plaja, jucarii gonflabile sau pentru a construi unele dintre cele mai frumoase castele din nisip. Toate aceste lucruri si multe altele ce tin de sezonul estival se pot regasi la noi.ro.

Noi.ro dispune de peste 40.000 de produse de la variate branduri dintre care poti alege. Vei regasi cele mentionate mai sus, produse de uz casnic si menaj, pentru curte si gradina, articole de bricolaj, feronerie si constructii si multe altele necesare oricarui business.

La categoria de uz casnic si menaj vei gasi produse pentru baie si bucatarie, pentru curatenie, organizare si depozitare, plastice si sticlarie, vesela si tacamuri si multe altele pentru casele oamenilor.

Poti comanda online sau telefonic cele necesare si sa vii sa le ridici din magazin, poti veni chiar si la sediu, fiindca suprafata magazinului este extinsa, deci nu va exista supraaglomerare. Astfel, tu poti alege in tihna tot ce iti doresti. Poti chiar alege sa iti fie livrate produsele paletizat.

Vei gasi aici o echipa dornica de a-ti oferi consultanta necesara pentru ca tu sa faci alegerile ideale pentru business-ul tau. Vei fi intampinat mereu de profesionalism, promptitudine si se vor asigura ca fiecare vizita in magazin este una placuta si relaxata.

Contact: 0771 680 398

Adresa: Sos. Bucuresti-Urziceni nr 16, Doraly Expo Market, Pavilion P9, Afumati-Ilfov