Botosaneanul – tot ce se intampla zilnic in judetul Botosani

Dintotdeauna informatiile au fost putere. Faptul ca esti la curent cu tot ce este nou, fie in orasul tau sau in tara, denota faptul ca iti pasa de tot ce este in jurul tau. Tehnologia a avansat foarte mult, cel putin in ultimii ani si mai mult din jumatatea populatiei o foloseste fie in interes de serviciu, fie pentru a se informa sau a afla noutati, pentru a face cumparaturi, a plati facturi si asa mai departe.

Ne este mult mai la indemana si mai eficient sa utilizam tehnologia in anumite taskuri pentru a economisi timp pretios, pentru ca stim ca demult nu mai este prietenul nostru.

Nu ne uitam la stiri, dar citim presa online

In ultima perioada, presa din Romania a cam fost “pusa la zid” de catre populatie si asta pentru ca titlurile articolelor nu aveau nicio legatura cu subiectul in sine, continutul stirii. In plus, multe informatii au fost eronate, fapt pentru care oamenii au inceput sa se revolte.

Aceste lucruri se intampla la nivel national, pentru ca spun unii, presa este cumparata de catre cei cu influenta, insa, daca ne raportam la nivel local, lucrurile stau putin altfel.

Se spune ca in orice padure exista uscaciuni, corect, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa bagam toate trusturile de presa in aceeasi oala.

Botosaneanul spre exemplu, asa cum ii este si numele, este un trust de presa din judetul Botosani care, pune pe piedestal realitatea zilnica din aceasta zona, lucruri si evenimente reale, verificate, din surse sigure.

Botosaneanul este mai degraba un ziar online de investigatii jurnalistice care scoate anumite probleme importante la iveala, pe care cetatenii au tot dreptul sa le afle. Nu este un ziar monden, deci nu vorbim despre operatii estetice sau cati bani are in cont o vedeta din showbizul romanesc.

Pentru ca jurnalism nu inseamna sa traiesti in orasul asta si sa te faci ca nu vezi bataia de joc de pe bulevardul „electoral” Mihai Eminescu, campania electorala mascata de pe Pietonalul Unirii si faptul ca in locurile unde de ani de zile se promit hipermarketuri si parcuri de distractii cresc buruieni.

Pentru ca botosanenii au dreptul la altceva, pentru ca oamenii din judetul asta au atata minte cat sa priceapa o investigatie jurnalistica, fie ea si, deocamdata, online.”- spun jurnalistii din spatele trustului Botosaneanul.

Faptul ca intotdeauna au ceva de spus, este un ziar apreciat si citit de catre cetateni, pentru ca li s-a demonstrat de-a lungul timpului, ca realitatea chiar poate fi redactata, asa cum este ea, nu mascata, asa cum suntem, de fapt, obisnuiti.

Daca inca nu ai citit presa astazi, citeste Botosaneanul.

Date de contact:

redactie@martorincomod.ro.