Amanai alegerea unor ochelari de vedere? Iata cat de mult gresesti!

Cand esti tanar ai impresia ca poti cuceri lumea, ca muti muntii din loc. Te crezi invincibil si neglijezi unele probleme de sanatate. Ori crezi ca tie nu ti se poate intampla. Este tipic celor care cred ca tinerea le este vesnica. Insa problemele de vedere pot sa apara la orice varsta, iar amanarea nu face altceva decat sa agraveze totul.

Primele semne ca ai nevoie de ochelari de vedere sunt vederea incetosata. Poate ca ai si dureri de cap, constant si nu iti dai seama ca acestea sunt o consecinta a faptului ca iti fortezi ochii sa vada mai clar. Nu mai vezi la fel de bine mai departe de tine sau la apropiere.

Iti lacrimeaza ochii excesiv, esti sensibil la lumina, la soare. Vederea slaba este semn alarmant. Ai nevoie de consult si de alegerea unor ochelari de vedere potriviti. Iata de ce nu ar trebui sa amani aceasta decizie!

Problemele de vedere continua sa se agraveze

Nimic nu trece de la sine, dioptriile se maresc, nevoia de a corecta vederea este evidenta. Cu cat purtarea de ochelari este mai mult amanata, cu atat mai mult ochii sufera sub o forma sau alta. In unele cazuri vorbim de fortarea ochilor, de lacrimat excesiv.

Calitatea vietii scade

Nu vezi bine in departare. Lipsa ochelarilor de vedere iti face viata chiar mai grea. Ajungi sa  nu mai distingi persoane, obiecte, nu mai poti desfasura activitati ca si pana acum. Nu poti practica sport, ar fi un pericol in plus pentru tine.

Afectiunile oculare pot deveni permanente

In cazul copiilor, daca este amanata vizita la oftalmolog si purtarea ochelarilor de vedere este intarziata, exista riscul ca afectiunile oculare sa nu se corecteze, ci chiar sa devina permanente.

Ochelarii de vedere nu mai sunt de multa vreme acel gen de accesoriu incomod care jeneaza. Sunt atat de multe variante la ora actuala, modele de rame de ochelari care sa aduca un plus estetic chipului celui care ii poarta.

Descoperim spre exemplu la Grande Optique peste 3000 de modele de rame de ochelari. Acestea sunt de la mari branduri ale lumii, unele dintre cele mai cautate de altfel – precum Ray Ban, Carrera, Police si nu numai.

La Grande Optique serviciile sunt complete astfel incat gratie aparaturii de ultima generatie va puteti testa vederea aici. Cu un rezultat precis si pe baza unor recomandari ale specialistilor din acest magazin de optica puteti incepe de indata alegerea ochelarilor potriviti. Ii puteti proba chiar in magazin. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

str. Nicolina nr. 13, Iasi

(reper Podu Ros, baza Podului Nicolina)

contact@grandeoptique.ro

0736.618.420