Bebelusul tau are nevoie de dragoste materna si cateva lucruri de la Little Prints

Te pregatesti de venirea pe lume a bebelusului sau te bucuri deja de puiul de om in bratele tale. Cel mic are nevoie de dragoste materna, de somn si hrana, nevoi primare, dar nu sunt de neglijat nici acele cateva lucruri care pot face experienta una mai placut savurata. De la suzete la paturici fine sau articole vestimentare, mamicile sunt invitate sa descopere Little Prints.

Magazinul online cu produse premium de care ai dori sa stii

Bebelusul tau merita ce e mai bun, din ce e mai bun. De aceea, vei adora produsele premium de la Little Prints. Acestea sunt de brand propriu, dar si de la cele de talie internationala, branduri precum Bibs, Mushie, Frigg, Finn + Emma. Cu siguranta le-ai mai vazut la influencers, la mamici celebre din showbiz. Sunt adorate de lumea intreaga.

Iata cateva articole pe care sa le incerci cu incredere inca din prima luna din viata celui mic:

  • Suzeta Bibs. Sunt 4 colectii din care sa alegi, acestea vor fi alese in functie de varsta celui mic, potrivite de la 0 luni. Sunt colorate si dragalase, cu un design simplu si clasic. Au toate sansele sa fie acceptate, de altfel sunt cele care au aceasta asa-zisa reputatie. Asta pentru ca au tetina cu forma anatomica, din material moale, flexibil si care da senzatia naturala de alint la sanul mamei.
  • Am putea spune ca a aparut in ultima vreme o moda privind locul potrivit pentru ca un bebelus sa doarma. Un babynest este exact ca un cuib pentru bebelus. Trece printr-o etapa de acomodare la viata extrauterina, iar babybest-ul este perfect. Un spatiu bine delimitat, moale si sigur, pentru somn linistit.
  • Body-uri si bonete. Sunt articolele fara de care nu ai cum sa bifezi toata lista aceea cu must-have before is born. Adica unele dintre cele mai importante lucruri pentru bebelus. Le vei gasi tot aici. Sunt create din materiale premium ce parca mangaie pielea, fine, perfecte pentru pielea delicata a unui nou-nascut. Salopete sau body-uri cu maneca scurta sunt disponibile aici, printuri dragute care te vor face sa admiri micul print sau mica printesa chiar si cand doarme.

Little Prints inseamna calitate absoluta. Din grija pentru tot ce inseamna ingrijirea unui bebelus descopera acest magazin online care iti aduce la un click distanta produsele must-have pentru  newborn si nu numai.

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847