Sisteme de navigatie complete pentru toate tipurile de autoturisme

In zilele noastre, navigatia a devenit o componenta importanta a masinii. Aceasta nu doar ca se foloseste pentru GPS, ci are numeroase functii pe care le poti utiliza.

Chiar daca masina ta nu dispune de un astfel de sistem, il poti comanda online si monta ulterior. Nu sunt necesare modificari la bord si durata de viata a bateriei nu este afectata. Alege dintr-o varietate de sisteme de navigatie complete pentru toate tipurile de autoturisme!

Costurile unei navigatii nu sunt mari si permit oricarui buget sa beneficieze de un astfel de sistem. Din fericire, noile tehnologii fac si mai facila montarea unei navigatii, cu doar cateva cabluri care sunt incluse in pachet. Pe site-ul navigatiiandroid.ro ai o gama larga de astfel de produse, de unde poti comanda ceva potrivit masinii tale.

Functiile inteligente ale navigatiei fac posibila deplasarea pe rute necunoscute fara sa ai prea mari batai de cap. Pe langa GPS-ul care poate fi folosit de pe orice aplicatie dorita, navigatia mai dispune si de alte functii. Una dintre cele mai utile este preluarea si initierea apelurilor fara sa folosesti telefonul. Prin simpla atingere a ecranului vei putea vorbi cu cei dragi.

Sistemele de navigatie de pe site sunt diferite si speciale pentru fiecare masina in parte. Totusi, ele au aceeasi raza de actiune. Astfel, poti comanda fie o navigatie pentru VW, fie o navigatie Ford Focus 2, in ambele cazuri vei avea un sistem foarte eficient. Compatibile cu orice telefon, navigatiile Android se pot conecta la smartphone-ul tau prin functie Bluetooth, MirrorLink sau Wi-Fi.

Daca iti doresti sa folosesti navigatia ca pe un telefon, o poti face prin intermediul Android Auto sau Apple CarPlay. Acestea permit instalarea aplicatiilor de pe telefon pe navigatie, iar notificarile vor fi afisate pe ecranul acesteia. Vei putea vedea cele mai recente fotografii de pe Instagram sau ultimele stiri de pe Facebook.

Muzica sau filmul preferat? Aceasta va fi intrebarea intr-o pauza mai lunga de la condus. Navigatiile Android permit ascultarea pieselor preferate pe YouTube sau la radio, cat si vizionarea unui serial sau film pe platforma dorita. Relaxarea va fi diferita atunci cand esti intr-o parcare si drumul nu iti va mai parea la fel de dificil.

Navigatia vine optimizata in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana, franceza, engleza sau spaniola. Interfata navigatiei poate fi si ea modificata in functie de preferinte, prin schimbarea temelor disponibile. Pentru ca experienta ta sa fie una placuta si facila, navigatia poate lua aspectul dorit oricand.

Cu un astfel de sistem sofatul devine cel mai bun prieten al tau! Fie ca esti cu prietenii sau familia in masina, oricare dintre voi se poate bucura de functiile inteligente ale navigatiei.

Chiar si cei mici pot avea parte de desenele animate preferate. Relaxare si siguranta la volan prin achizitionarea unui sistem de navigatie! Ecranul acesteia afiseaza inclusiv consumul de carburant la apasarea pedalei de acceleratie. Comandarea unei navigatii vine impreuna cu o camera de marsarier cadou, extrem de utila in trafic.