Covoare moderne si clasice pentru aspectul minunat al casei tale

Daca vrei sa schimbi ceva in interiorul unei incaperi, dar nu stii cum poti incepe – cea mai buna alegere este un covor nou. Acesta poate schimba complet viziunea asupra incaperii, oferindu-i un plus de nou si in functie de modelul ales, un stil diferit.

Covoarele se aleg tinand cont de modul in care este amenajat si de stilul din incaperea respectiva. Comanda online covoare moderne si clasice pentru aspectul minunat al casei tale!

Magazinul online zebe.ro dispune de sute de produse in materie de covoare. Acestea au modele variate, forme si stiluri ideale pentru orice tip de decor. Se pot amplasa oriunde in casa sau chiar intr-un hol al unei intreprinderi precum hotelurile sau pensiunile. Descopera cele mai frumoase covoare online, care pot ajunge la tine casa in cel mai scurt timp!

Gama larga de produse include covoare din lana, covoare clasice, covoare moderne, cu modele abstracte, covoare pufoase, rotunde sau in forma de floare, din fibre acrilice, poliester, polipropilena sau renumitele covoare persane. Fiecare dintre aceste se potrivesc in mai multe stiluri de decor si pot fi amplasate in mai multe incaperi.

Covoarele se aleg in primul rand in functie de traficul din camera. La fel ca si parchetul sau gresia, covorul ales trebuie sa tina cont de cata lume calca in incaperea respectiva. Un exemplu clar este amplasarea unui covor pufos intr-un hol. Fiind o incapere de legatura, pe hol nu se pot pune covoare pufoase sau din lana. Acestea corespund mai mult intr-un dormitor sau o camera de oaspeti.

Fie ca vrei un covor pentru hol sau unul pentru dormitor, zebe.ro iti pune la dispozitie o gama larga de aceste produse. Covoarele pot fi alese si in functie de ce tip de parchet sau gresie se afla in camera respectiva.

Spre exemplu, daca in dormitor este un parchet elegant alb sau maro, covorul nu trebuie sa acopere foarte mult din podea. Acesta poate fi unul rotund sau in forma de floare, ori unul pufos sau cu modele abstracte. Dimensiunea covorului este la fel de importanta ca si modelul sau.

Modelele covoarelor din magazinul online zebe.ro se incadreaza perfect in orice decor, oriunde le-ai pozitiona. Pentru holuri sunt disponibile covoare de dimensiuni mari, iar pentru restul incaperilor poti alege orice covor iti place. Pretul lor scazut si calitatea superioara se incadreaza in orice buget privind acest aspect.

Covoarele sunt foarte importante intr-o camera. Pe langa faptul ca schimba imediat aspectul, acestea te protejeaza si de frig. Un covor mai gros intr-un loc unde exista gresie sau unde parchetul nu are incalzire pe dedesubt este o alegere inspirata pentru zilele reci de iarna. Intra pe site si comanda covorul care se potriveste cel mai bine camerei unde vrei sa il pozitionezi!

Aceste textile au modele diferite, modele ce permit integrarea lor intr-o incapere clasica, vintage, una moderna sau una cu tonuri abstracte. Compara stilurile si alege produsul ideal pentru un aspect nou si elegant al casei tale!