Modernizarea piscinei tale

Idei superbe de renovare a piscinei

Daca doresti ca ideile tale sa prinda contur in cea mai frumoasa forma a lor sau vrei sa schimbi complet aspectul, forma si designul piscinei dar si a curtii tale, noi, cei de la AS Piscine, te putem ajuta la constructia piscinei de la zero, renovari, sau cu materiale, si multe altele aspecte care pot transpune fiecare colt al spatiului tau intr-un loc unde iti vei petrece cea mai mare parte a timpului cu drag.

Cu o vasta experienta in restaurarea piscinelor si a teraselor, iti putem transforma visele in realitate. Pentru ca o renovare a piscinei sa functioneze, trebuie sa iti dai seama ce iti doresti. Pentru acest lucru iti sugeram sa consulti galeria noastra unde vei gasi toate variantele pe care le cauti si poti vizualiza gama noastra de produse. Nu esti sigur cum ar arata aceste upgrade-uri la piscina ta? Solicita o oferta de la unul dintre specialistii nostri in renovari si constructii piscine.

Idei de renovare pentru terasa si gradina

Poti scoate cimentul si betonul , inlocuindu-l cu pavele – Pavelele sunt o alternativa accesibila si frumoasa in raport cu cea a betonului traditionala. Pe lânga faptul ca nu crapa, iti permite sa accesezi cu usurinta instalatiile subterane sau liniile electrice fara sa fi nevoie sa spargi betonul. Oferta este vasta in ceea ce priveste aceste elemente de pavaj,oferind campului vizual un spatiu bine delimitat si frumos conturat.

Incorporeaza focul – O a doua optiune pentru a face spatiul din jurul piscinei mai atragator sunt zonele cu foc in aer liber. Elementele cu foc includ zone precum gropi de foc, boluri cu foc, torte mici sau chiar seminee de dimensiuni mari.

Introducand acest element “surpriza” face din proiectul tau nu numai un spatiu ci un loc cu o caldura aparte, personalizandu-l. Acestea sunt excelente daca va folositi mai mult piscina noaptea, deoarece focul face sa straluceasca intreaga suprafata a apei si ofera un aer mistic spatiului tau exterior.

Da viata curtii tale cu lumini LED – Ilumineaza acele zone intunecate din curtea ta cu iluminare LED de exterior. Ilumineaza copacii si aleea cu lampi bine pozitionate si de inalta calitate. Este uimitor cum iluminarea poate schimba intreaga curte.Cu aceste lumini poti crea mini spatii bine iluminate individual care iti ofera posibilitatea de a observa din interiorul casei ce se intampla in curta ta.

Idei de proiecte de renovare si remodelare a piscinei

Schimba forma piscinei – Prima idee de remodelare ar fi este sa scapi de bazinul plictisitor in forma de patrat sau cerc pe care il ai in prezent. Schimba acest lucru si modifica forma piscinei. Aceasta este considerata o revizie destul de majora, dar poate avea un impact destul de mare pe termen lung.

Adauga un spa sau un jacuzzi – Spa-urile devin extrem de populare si sunt la mare cautare ca sectiune separata a piscinei din curte. Acestea sunt adesea atasate la piscina. Spa-urile pot fi proiectate si construite astfel incât apa din el sa se reverse in piscina propriu-zisa. Acest lucru insa nu este posibil pentru cazile cu hidromasaj sau jacuzzi, deoarece probabil nu doresti apa calda in piscina ta.

Adauga cascade pentru piscine – Fie ca doresti sa optezi pentru o mica fântâna cu un sistem de barbotare sau o cascada pentru piscina frumoasa, apa iti poate transforma cu adevarat intreg spatiul din curte. In plus, acestea tind sa faca zona mai linistita si relaxanta, ceea ce este grozav atunci când incerci sa te relaxezi dupa o zi lunga la serviciu sau pur si simplu doresti sa te bucuri de putin timp singur cu celalalt.

Banci si sezlonguri – Cu aceasta idee poti crea o zona mica in care copii sa se joace,unde invitatii pot sta si se bucura de soare si de compania ta. Poti instala un sezlong si sa te asezi relaxat la soare. Bancile si sezlongurile sunt un element de relaxare pentru orice piscina si fac ca spatiul din zona piscinei tale sa fie folosit la maxim.

Daca ai o idee despre ce ai dori in curtea ta, contacteaza AS Piscine si spune-ne ideile tale de renovare sau constructii piscine. Daca poti visa ceva, noi il putem construi pentru tine! Sunati-ne la 0723 088 352 sau trimite-ti un mail la adresa sales@aspiscine.ro si noi te putem ajuta!