Repararea piscinelor fisurate

Cum se identifică și se remediază fisurile

Aveți nevoie de reparații la piscină?

Este momentul pentru repararea piscinei. Aceasta este crăpată? Nu funcționează corect? Ai echipamentele pentru piscină deteriorate? Nu ești sigur ce să faci? Avem o soluție ușoară pentru tine! Doar sună experții în reparații de piscine de la AS Piscine pentru o evaluare a acesteia.

Indiferent de ce reparații sunt necesare, îți putem face o ofertă personalizată pentru nevoile tale, în cel mai scurt timp. Reparăm, construim și renovăm piscine și spa-uri din Timișoara și din împrejurimi.

Cum să-ți dai seama dacă piscina ta este crăpată

AS Piscine îți recomandă să verifici în mod regulat piscina pentru fisuri și urme de deteriorare. Lăsand lucrurile necontrolate ea poate căpăta un aspect inestetic fapt care necesita reparații costisitoare. Dacă îți dorești să menții piscina în stare cât mai bună de funcționare pentru o perioadă de timp îndelungat atunci ar trebui să faci din întreținere o prioritate.

Dacă ai nevoie de cineva care să facă întreținerea pentru piscina, suntem bucuroși să îți trimitem o ofertă/echipă care să se implice în renovarea acesteia în cel mai scurt timp posibil, creând o oază de liniște, dar și oferindu-ți calitatea lucrului bine facut. Când vedem o piscină fisurată structural, de obicei acea crăpărută este destul de evidentă.

Este o crăpătură care apare fie pe marginea piscinei, fie prin partea inferioară a pereților, peste podea, în colțuri și, foarte des, este suficient de vizibila încât să se poată scurge și să adune apă. Dacă vezi asta când te uiți la piscina ta, ai o fisură. Alte semne indicatoare includ ruginirea vizibilă în jurul armăturii din fier-beton, semnalând că aceste zone se udă din cauza unei scurgeri.

De ce se sparg piscinele?

Există destul de multe motive pentru care o piscină se poate sparge, dar câteva dintre principalele motive pentru fisuri sunt: Piscina construită pe un teren în pantă – Acesta este motivul nr. 1 pentru fisurile în piscine pe care le vedem. Aceasta este cauza predominantă.

Datorită locului unde trăim, mulți dintre noi suntem condiționați să construim o piscina în acea zona sau în apropierea pantei; astfel, că acestă varianta de spațiu ne impune și riscuri necesare de care trebuie să ținem cont și să știm să le remediem din timp.

Din nefericire, acest lucru nu este de bun augur pentru sănătatea și longevitatea piscinei, din cauza deformării pantei, de asemenea, și execuția piscinei se face greu. Strat prea subțire de beton – Execuția piscinei cu un strat prea subțire de beton poate duce la o piscină care se sparge ușor. Constructorul potrivit de piscine se va asigura că acest lucru nu se întâmpla.

Amplasarea inadecvată a fier-betonului – Așezarea fier-betonului prea aproape de suprafața piscinei poate provoca daune. Acest lucru se poate întâmpla atunci când nu este plasat corespunzător în structura betonului în sine. Asadar alegerea contractantului potrivit pentru piscină îți oferă cea mai viabilă oportunitate de a împiedica acest lucru precum și menținerea piscinei ei în cele mai bune condiții.