Cum sa te ocupi corect de bradul tau de Craciun

In fabrica noastra, fiecare brad de Craciun artificial este dezasamblat inainte de a ajunge la noua sa casa, pentru a verifica daca toate piesele au fost realizate corect. Acesta este motivul pentru care echipa noastra de modelare a brazilor de Craciun continua sa se dezvolte si sa isi perfectioneze tehnicile de turnare.

Va vom dezvalui un secret: dupa multe incercari si multe metode respinse, sistemul “de jos in sus” este considerat cel mai rapid si, de asemenea, cel mai precis. Aceasta consta in imprastierea crengilor incepand de la etajul cel mai de jos si modelarea treptata a fiecarei crengi succesive pana in varf.

Din moment ce specialistii opteaza de cele mai multe ori pentru metoda “de jos in sus”, de ce sa nu o folosim acasa? Mai ales ca puteti controla aspectul bradului de Craciun in fiecare etapa de modelare si va puteti asigura ca nu va lipseste nicio ramura. Ca rezultat, bradul artificial de Craciun va arata frumos si veti reusi sa il montati intr-un timp destul de decent.

Deveniti un artist de Craciun in casa

De la general la specific. Odata ce ati pus la punct elementele de baza, puteti aborda detaliile. Cunoasterea unora dintre reguli va va ajuta sa obtineti un rezultat si mai bun.

Montarea unui brad de Craciun poate fi, de asemenea, o arta in care te poti dezvolta si deveni din ce in ce mai bun. Acesta este motivul pentru care acelasi brad artificial de Craciun va arata complet diferit de la un an la altul, lasandu-i pe toti oaspetii, dar mai ales pe voi, inmarmuriti.

Cum se insurubeaza standul unui brad artificial in 4 pasi:

  • puneti o piulita si o saiba pe filetul partii inferioare a bradului de Craciun,
  • conectati cele doua parti din lemn ale suportului,
  • puneti-le pe filet, apoi adaugati saiba dreptunghiulara si piulita,
  • in cele din urma, strangeti totul prin rotirea picioarelor suportului in sensul acelor de ceasornic in jurul firului.

Si ati terminat! Asamblat astfel, suportul este sigur ca va va mentine bradul de Craciun artificial drept si stabil.

Ajuta-ti bradul de Craciun sa castige volum

Un brad de Craciun artificial dens – asta spera in primul rand decoratorii de casa incepatori. Brazii de Craciun de astazi sunt conceputi in asa fel incat sa puteti indoi liber intreaga ramura, precum si varfurile si mustatile de pe ea. Acest lucru ofera multe posibilitati de modelare.

Daca aceste parti sunt lasate plate, trunchiul bradului de Craciun artificial va fi clar vizibil, iar golurile rezultate pot parea neatractive. Pentru a evita acest aspect, abordati toate ramurile individual si indoiti fiecare sectiune separat.

Volumul bradului este puternic influentat de mustatile din apropierea trunchiului. Daca acestea sunt indoite in directii diferite, o mai mare parte din spatiul gol va fi acoperita. Este important sa se evite o situatie in care elementele ramurii sa se ascunda reciproc. Daca indoiti mustatile la acelasi unghi, vor fi vizibile doar cele din fata.

Si astfel, pierdeti sansa de a obtine mai multa densitate. Varfurile cele mai exterioare sau mustatile pot fi indoite pentru a se potrivi gustului dumneavoastra. Nu uitati ca nimic in natura nu este perfect egal sau simetric. Bradul tau artificial de Craciun va arata mult mai natural daca faci mici modificari pe masura ce indoi mai multe ramuri.